Bir çocuğun polise yürek parçalayıcı çağrısı

Curtissew

New member
Bimbo, annenin ev köpeklerini yaktığını gördükten sonra polisi arar. Çaresiz telefon görüşmesi, kadını durdurmayı ve diğer çocukları kurtarmayı mümkün kıldı.

İle ilgili
Erika Malandra

Yayınladı 23 Mayıs 2025, 15:34

O sadece on bir yaşında. Ve gözlerin önünde kimsenin görmemesi gereken bir sahne. Bir yetişkin değil. Bırak bir çocuk. Ama o gün, 17 Mayıs Cumartesi günü telefonu eline aldı ve mümkün olan tek şey yaptı: çocuk 11 yıl Arama Orası polis. Operatör birkaç kelime anlattı, ama onlar yeterliydi.

“Annem köpeklerimizi yakıyor. Ben … ben … ben şeytanım». Sessizlik. Sonra o eve doğru devriyelerin koşması, öğleden sonra duman gibi görünüyordu. Kelimenin tam anlamıyla.

Bimbo polise çağırıyor: “Köpekleri yakıyor, şeytan olduğuma inanıyor”

Ajanlar kısa bir süre sonra geldi. Orada, onları bekliyorum, bir araba. İçeride, ikisi ile on bir yaşında dört çocuk. A çocuk bunlardan Arama Orası polis. Sahnede bir kadın: Veronica Loredo, 32 yaşında. Eller Kül, soğuk ter, kontrol dışı gözlerle kirli. Alç pencereden çığlık attı: «Yardım! Birisi beni öldürmek istiyor! ». Ama kimse ona zarar vermeye çalışmıyordu. O anda kendisi tehlikeydi. Ajanlar tarafından toplanan yeminli beyanlara göre, kadın daha sonra her şeyi kabul etti. İki köpeği öldürmek. Bunu çocuklarının önünde yapmış.

Yurtiçi Korku, Çocuk polisi arar: Köpekleri yakılırken

Çocukların en büyüğü her şeyi açıkladı. Hepsini arabada yapmıştı. O zaman köpekleri almıştı. Ve onları yaktı … yandı. Ajanlar kalıntıları evin önünde buldular. Kuşkusuz, çok fazla onay. Ellerdeki lekeler, havada koku, birbiri ardına kendilerini besleyen detaylar. Veronica Loredo şimdi hayvanlara zulümle ve küçüklerin hayatını tehlikeye atmakla suçlanıyor. Tutuklandı, yargılanmayı bekliyor. Depozito 400 bin dolar olarak ayarlanmıştır.

Ve bebek? Konuştu. Gerçeği söyleme cesaretine sahipti. Acıtığında bile. Onun annesi olsa bile. Ve bu telefon görüşmesi, kırılgan ve umutsuz, belki de dört hayat kurtardı.