CHP Bornova’dan ‘Ahde Vefa Toplantısı’

Felaket

New member
CHP Bornova’dan ‘Ahde Vefa Toplantısı’ CHP Bornova İlçe Örgütü, ilçe siyasetine damga vuran isimler için “Ahde Vefa Toplantısı” düzenledi. Bornova Belediyesi’nin mesken sahipliğinde gerçekleştirilen görüşmede Bornova’ya belediye lideri ve ilçe lideri olarak hizmet eden CHP’li siyasetçilere teşekkür plaketi takdim edildi.

CHP’li siyasetçiler Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen ‘Ahde Vefa Toplantısı’nda bir ortaya geldi. Geçmiş periyotta yaptıkları çalışmalarla Bornova siyasi tarihinde iz bırakan CHP’lilere plaket takdim edilen toplantı CHP Bornova İlçe Örgütü tarafınca düzenlendi. Açılış konuşmasını CHP Bornova İlçe Lideri Av. Ertürk Çapın’ın yaptığı ve plaketleri Bornova Belediye Lideri Dr. Mustafa İduğ’un takdim ettiği toplantıya Bornova eski Belediye Liderleri Aziz Kocaoğlu, Dr. Sırrı Aydoğan, Ali Sözer, Olgun Atila ve Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile CHP eski Bornova İlçe Liderleri Enver Dündar, Fatma Yanlışsız, Kerim Özer, Asım İtimat, Necati Yıldız, Kenan Güler, Yavuz Nedim Yokaş, Lütfi Özer ve Mehmet Türkmenoğlu katıldı.

Çapın’dan Lider İduğ’a övgü

CHP Bornova İlçe Lideri Av. Ertürk Çapın, geçmişte hem Bornova’ya birebir vakitte CHP’ye emek veren eski liderlere teşekkür ederek başladığı konuşmasının akabinde birinci plaketi Bornova Belediye Lideri Dr. Mustafa İduğ’a verdi. Lider İduğ’un bakılırsave başladığı günden beri çalışmaları ve gücüyle Bornova’nın gelişmenine katkı sağlayan projelere imza attığını lisana getiren Çapın, “Başkan İduğ, projeleriyle Bornovalıların hayatlarını kolaylaştırmaya, halkımızı memnun etmeye çalışıyor. Bir Bornovalı olarak çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Eski liderlerin tecrübelerini aktararak demokrasi gayretine katkı sunmaya devam etmelerinin ehemmiyetine dikkat çeken Çapın, “Aydınlık günler bir daha CHP iktidarıyla gelecek. Bugün burada geçmiş periyotlarda nazaranv yapmış olan eski liderlerimizle bir ortaya geldik. CHP’nin iktidar yürüyüşüne katkı sunan, emek harcamaya devam eden kıymetli liderlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Lider İduğ: “İktidara yürüyoruz”

Bornova ilçe örgütünün dinamizmiyle öne çıktığını lisana getiren Bornova Belediye Lideri Dr. Mustafa İduğ, “Bornova ilçe örgütümüz üye sayısını kısa müddette 14 binden 16 bine çıkardı. Ertürk Lider ve idare heyeti üyelerini tebrik ediyorum. Milletvekillerimize, eski belediye liderlerimize, eski ilçe liderlerimize ve başımın üstünde her vakit yeri olan parti emektarlarına teşekkür ediyorum. Gösterilen bu gayret karşılıksız kalmayacak. Sayın Genel Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, parti emektarlarımızın özverisiyle CHP iktidarına yürüyoruz” dedi.

Sözer: “Bornova tüm örgütlerimize örnek olsun”

CHP Bornova İlçe Örgütü’nün sergilediği ahde vefanın tüm örgütlere örnek olması gerektiğini tabir eden Ali Sözer, “Bu toplantıyı düzenleyen Ertürk Başkan’a ve Lider İduğ’a teşekkür ediyorum. İktidar yürüyüşümüzde parti örgütümüze muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

Sındır’dan liderlere teşekkür

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise CHP’nin Türkiye’nin kurucu partisi olduğunu hatırlatarak, “CHP’nin yaşaması, büyümesi ve iktidar olarak yücelmesi ismine emek vermiş olan fazlaca kıymetli belediye liderlerimiz ve ilçe liderlerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kocaoğlu’ndan miras vurgusu

3 devir İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bakılırsavini üstlenmedilk evvel Bornova Belediye Başkanlığı da yapan Aziz Kocaoğlu ise CHP’nin yaklaşık 1 asırlık tarihinde biroldukca zorluğa göğüs gererek ayakta kaldığını hatırlattı. CHP’nin Atatürk’ün Türk milletine emaneti olduğunu söz eden Kocaoğlu, “Bu partiye gönül verenler hiç bir çıkar beklemeden CHP’yi iktidara getirmek için efor gösteriyor” dedi.

Aydoğan ve Atila’dan CHP kimliği vurgusu

Sırrı Aydoğan CHP’li kimliğinin vazgeçilemez olduğunu vurgulayan bir konuşma yaparken, Olgun Atila ise birinci genel seçimlerin akabinde Türkiye’nin CHP idaresinde hoş günler nazaranceğini söylemiş oldu.

Eski ilçe liderlerinin plaketi Çapın’dan

görüşmede CHP Bornova İlçe Başkanlığı misyonunu üstüne alan isimlere de teşekkür plaketi verildi. Plaketler mevcut ilçe bakanı Av. Ertürk Çapın tarafınca takdim edildi. Toplantının akabinde iştirakçiler toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hibya Haber Ajansı