“Covid Yahudileri korumak için yaratıldı”

Curtissew

New member
Robert Kennedy’nin kendisine göre “Yahudileri korumak” için yarattığı Kovid gafını. Beyaz Saray ve ayrıca Rahibe Kerry tarafından kınandı.

İle ilgili Richard Amato Yayınlanan 18 Temmuz 2023

Biden’ın Beyaz Saray’daki rakibi Robert Kennedy’nin yaptığı aptallık, buna göre Covid Yahudileri korumak için yaratıldı.

Robert Kennedy’nin Covid-19 hakkındaki aptal komplo teorisyeni

Eleştiri fırtınası Robert F.Kennedymeydan okuyan Biden Beyaz Saray yarışında, bir video yayınladıktan sonra, COVID-19 dır-dir “amaçlayan Kafkasyalılara ve Afrikalı Amerikalılara saldırmak” bu mu “insanlar daha fazla bağışık ben Yahudiler Aşkenazlar ve Çinliler».

A gaf Amerika Birleşik Devletleri’nde ve ötesinde hemen dolaşan ırkçı arka plandan, aynı zamanda tarafından da hemen bildirildi. New York Postası. 1963’te öldürülen eski ABD Başkanı’nın yeğeni sahip olmak Daha sonra açıklamaları üzerine geri çekildisahip olduğunu iddia eden sadece rapor edilen bilimsel araştırma.

Meslektaşlarının ve kız kardeşinin kınanması

Avukat, yalnızca başkaları tarafından söylenen sözlere atıfta bulunduğunu ileri sürerek kendini savundu ve bunu söylediğini yalanladı. virüs yaratıldı İçin “Yahudileri boşver“. A benim hatam ancak bu, gidişini kınayan meslektaşlarının öfkesini durdurmadı. Beyaz Saray sözcüsü, Karine Jean-PierreKennedy’nin komplo teorisi denir «yanlış ve aşağılık».

Robert’ın kız kardeşi de, Kerry Kennedytweet attı:

«şiddetle kınıyorum the acınası ve asılsız sözler kardeşimin Covid’in etnik hedefleme için tasarlandığını ».