Form Isı Pompası alanında yerli üretim WSHP ile gücünü arttırıyor

Felaket

New member
Form Isı Pompası alanında yerli üretim WSHP ile gücünü arttırıyor İklimlendirme dalının öncü firmalarından Form Şirketler Kümesi, 56 yıllık kesim tecrübesi ve AR-GE’ye verdiği ehemmiyetle yerli üretim faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye’nin su kaynaklı ısı pompası konusunda öncü ve en esaslı firması Form, bu alanda uzun yıllardır gerçekleştirdiği başarılı projeler ve bilgi birikimiyle 2019 yılında başladığı yenilikçi ve güç verimliliği yüksek yerli sudan havaya ısı pompası üretimine sürat kesmeden devam ediyor.

2019 itibariyle yerli su kaynaklı ısı pompalarının seri üretimine başlayan Form kalite, güvenilirlik, yüksek verimlilik, tecrübeli satış daha sonrası hizmet ve devamlı müşteri memnuniyeti unsuru yardımıyla su kaynaklı ısı pompasında pazar liderliğini sürdürmeye devam ediyor. 200’den çok AVM ve ofis projesinde 40.000’e yakın çalışan ısı pompası referansına sahip olan Form, yerli üretim Form WSHP ile bu alandaki gücünü arttırdı.

Yüksek verimlilik kıymetleri, farklı kapasite seçenekleri, geniş çalışma limitleri, sessiz çalışma özelliği ve montaj kolaylığı düşünülerek tasarlanan Form WSHP, Form’un İzmir’de bulunan üretim tesislerinde üretiliyor. Stoktan teslim kolaylığıyla ve tüm Türkiye’de tecrübeli ve yaygın servis ağıyla, su kaynaklı ısı pompası projelerinde bilhassa tercih ediliyor.

Form WSHP ısı pompaları, 3 ila 22 kW içinde değişen 6 farklı model kapasitesi ile bir projede gerekli olabilecek tüm gereksinimlere tahlil sunuyor. Geniş çalışma limitleri yardımıyla çevrim suyu sıcaklığının değişiminden bağımsız olarak yüksek performans sağlıyor. Ayrıyeten ekstra izolasyon ve kompresör ceketi opsiyonuyla bilhassa sessiz çalışmanın kıymetli olduğu ofis uygulamalarında yoğunlukla tercih ediliyor.

Opsiyonel yüzde 100 Taze Hava Ekonomizörü yardımıyla direkt taze hava ile çalışma özelliğine sahip olan bu aygıtlar, bilhassa pandemi periyodunda artan taze hava gereksinimlerine alternatif sunuyor. beraberinde opsiyonel UV-C tahlilleri ile iç ortam hava kalitesinin ve temizliğinin arttırılmasına imkan sağlıyor.

Termostat üzerinden 3 süratli fan denetimi yardımıyla istenilen konforu sunan Form WSHP, farklı üfleme ve dönüş kanal tarafı seçenekleriyle farklı mimari yapılara çarçabuk ahenk sağlıyor. Ayrıyeten gelişmiş merkezi kumanda ve dokunmatik ekran seçeneğiyle tek bir noktadan oldukcalu merkezi aygıt idaresine imkan tanıyor.

Opsiyonel 2 kademeli elektikli ısıtıcı seçeneği bulunan aygıt, elektronik taşma sensörlü drenaj tavası yardımıyla inançlı yoğuşma suyu tahliyesi sunuyor. Ayrıyeten BMS ile de uyumlu biçimde çalışıyor.

İklimlendirmede verimlilik ve konfor konusunda hassasiyet gösteren büyük zincir perakende kümeler, biroldukca mağaza ve ofis projesinde bilhassa tercih edilen Form WSHP ısı pompaları, fiyat avantajı ve eser kalitesiyle öne çıkıyor. Form WSHP yenilikçi özellikleri ve dizaynıyla, 30 yıldır bu hususta Türkiye’nin öncü ve en büyük tecrübeye sahip firması Form Grup’un bu alandaki bilgi birikimi yansıtıyor.

Hibya Haber Ajansı