Kadifekale’ye sürpriz ziyaret

Felaket

New member
Kadifekale’ye sürpriz ziyaret İzmirTube’de 19 Mayıs’ta yayınlanan “Başkan’a Sor” programına katılarak İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’i Kadifekale’ye davet eden Narin Bartık isimli gencin daveti karşılık buldu. Lider Tunç Soyer programda Narin’e verdiği kelamı yerine getirdi ve hem Bartık ailesini birebir vakitte Kadifekale’yi ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, 19 Mayıs 2021’de İzmirTube’de yayınlanan “Başkana Sor” programında kendisine soru yönelten Narin Bartık ile Kadifekale’de bir ortaya geldi. Lider Tunç Soyer; Narin Bartık, annesi Seyran Bartık, babası Abdülgaffar Bartık ile kardeşlerini konutunda ziyaret etti. Narin Bartık, 2 ay daha sonra Soyer’i karşısında görür görmez şaşkınlığını gizleyemedi. Ziyaretin akabinde Soyer, Narin Bartık ile bir süre mahallede dolaştı ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

“Hiç beklemiyordum, teşekkür ederiz”

Lider Tunç Soyer ile yaşadığı mahallede dolaşan Narin Bartık, “Sorduğum sorudan daha sonra geldiniz. Hiç beklemiyordum. Teşekkür ederiz” sözlerini kullandı. Lider Tunç Soyer ise, “Ben de sana teşekkür ederim davet ettiğin için. Senin tiyatro aşkını öğrendim. Muvaffakiyetler diliyorum, ben de sana yardımcı olacağım tiyatro yaşamında” halinde konuştu.

Yayında sormuştu

19 Mayıs 2021 tarihindeki “Başkana Sor” yayınında Narin Bartık, toplumsal medya üzerinden “Kadifekale’ye gelip oradaki insanları tanımaya ne der? yıllardır orası hayli makus anılıyor. Eski meskenlere de bir el atılmalı” sorusunu yöneltmişti. Lider Tunç Soyer ise “Sevgili Narin, Kadifekale konusunda fazlaca haklısın. Ben de bu bahse son derece hassasım. Kadifekale’de birinci defa üretici pazarını açtığımızda inanılmaz bir canlılık, hareketlilik başlamıştı. daha sonra orada bir de Masal Meskeni ve Halkın Bakkalı açtık. Ben seninle, bilhassa seninle Kadifekale’yi birlikte gezmek isterim. Ben arkadaşlarımdan da rica ediyorum, bizi buluştursunlar” karşılığını vermişti.

Hibya Haber Ajansı