Kanaryalarda bir barda saldırıya uğradı: 30 yaşındaki İtalyanca

Curtissew

New member
İtalyan Salvatore Sinagra, bir saldırının ardından Kanarya Adaları'ndaki Las Palmas Hastanesinde ciddi durumda

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınladı 2 Şubat 2025, 10:34

Salvatore Sinagra, otuz yaşında İtalyanAslen Favignana'dan, Las Palmas, adalarda bir hastanede çok ciddi koşullarda KanaryaOlduktan sonra saldırıya uğramış. Genç adam bir lanzarote odanın dışında çılgınca dövülürdü.

Kanaryalarda bir kulüpte saldırıya uğradı: 30 yaşındaki İtalyanca

Baba, Andrea Sinagra'ya göre gazeteye BaskıGenç adam bir tane olurdu tartışma Odanın içindeki başka bir genç adamla küçük bir hesap ve sonra bir sigara içmek için dışarı çıkacaktı aynı birey tarafından vahşetle saldırdı.

Genç adam Kafada acil çalışmaGran Canaria Üniversite Hastanesi'nde Dr. Negrín, hematomu azaltmak için ancak doktorlar henüz koşullarında dengesizlik yapmıyorlar.

“Oğlum komada Kranio Split Çünkü yanlış kişiyi geçti “dedi Baskı Baba Andrea.
Kanaryalardaki bir kulüpte saldırıya uğradı: Polis Soruşturmaları

Hala haber yok saldırganlarYere rağmen, bir video gözetim sistemi var.

Ebeveynler itiraz etti, dua etmeyi ve gerçeği almayı istedi. Başlangıçta ifade vermeyi ve daha sonra kaybolmayı teklif eden tanıkları, ambulans ve sivil muhafız olarak adlandırılanların altını çizerek, ne gördüklerini konuşmaya ve anlatmaya davet ettiler.

Saldırganlık ile ilgili soruşturmalar hala devam ediyor ve davayı yöneten sivil muhafız gizlilik istedi. Madrid'deki konsolosluk ve büyükelçilik, soruşturmaların gelişmelerini izlemek için Guardia Civil ve adanın yerel yetkilileriyle sürekli temas halinde olduklarını bildirdi.

“Ben konuştum Konsolosluk, bir ev bulmama yardım ettiler, ama benYa da istiyorum, oğlum için adalet talep ediyorumGüneşli bir çocuk, neşeli, hayat dolu “Babayı tekrar söyledi Trapanioggi.