Kerem Tunçeri: “Baba mirası Galatasaray Spor Kulübüme geri dönmenin memnunluğunu yaşıyorum”

Hasan

Member
AJANSSPOR – HABER

A Ulusal Erkek Basketbol Grubu Menajerliği nazaranvinden ayrılarak, Galatasaray basketbol şubesinin genel koordinatörlüğüne gelen Kerem Tunçeri yazılı bir açıklama yaptı.

“Geri dönmenin memnunluğunu yaşıyorum”

Türkiye Basketbol Federasyonu’ndaki bakılırsavinden ayrıldığını belirten Kerem Tunçeri, “A Ulusal Ekip formasını en epey terleten erkek basketbolcu unvanım ile emekli olduğum ulusal gruba; Liderimiz, çocukluk ve kadro arkadaşım Hidayet Türkoğlu’nun nazik davetiyle kadro menajeri olarak geri dönmek benim için fazlaca büyük bir onur olmuştur. bakılırsavimden ayrılırken, Liderimiz Hidayet Türkoğlu başta olmak üzere, federasyonumuzun idare konseyi üyelerine, çalışma arkadaşlarıma, ulusal grubumuzda bakılırsav alan antrenörlerimize, teknik, idari ve sıhhat işçimize ve tüm ulusal kadro atletlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bugün ise ulusal kıymetlerimize ve ulusal kadromuza bir öteki alanda hizmet etmek üzere; çocukluğuma, basketbola altyapısında başladığım birinci ekibime ve baba mirası Galatasaray Spor Kulübüme geri dönmenin memnunluğunu yaşıyorum. Galatasaray topluluğuna ve bedellerine yakışır bir basketbol tertibi kurmak için epeyce çalışacak ve kulübümüzü onurlandırma yolunda ilerleyeceğiz” sözlerine yer verdi.