Kontrolmatik Teknoloji, dünyanın en büyük 28’inci sistem entegratörü oldu

Felaket

New member
Kontrolmatik Teknoloji, dünyanın en büyük 28’inci sistem entegratörü oldu Geçtiğimiz yıl Ekim ayında halka arz olan ve operasyonel teknolojiler, endüstriyel yazılım, haberleşme, bilgi güvenliği, objelerin interneti, güç sistemleri ve proje idaresi mevzularında başarılı birfazlaca projeyi hayata geçiren Kontrolmatik Teknoloji, iş ve süreç idaresinde gösterdiği başarılı performansı yardımıyla CFE Medya ve Teknoloji’nin yayınladığı “Dünyanın en büyük sistem entegratörleri” listesinde 37. bayağı 28. sıraya yükseldi.

Mevzuyla ilgili görüş bildiren Kontrolmatik Genel Müdürü Osman Şahin Köşker; “Kontrolmatik Teknoloji olarak dalımızın yakından takip ettiği ‘Dünyanın en büyük sistem entegratörleri’ listesinde ismimizi üst sıralara taşıdığımız için hayli memnunuz. Bir teknoloji şirketi olarak her vakit kendimizi bir adım öne taşıyacak projelerin içerisinde yer alıyoruz. Gayelerimiz de hayallerimiz de epey büyük. Her geçen gün büyüyor ve bünyemize yeni kardeş şirketler dahil ediyoruz. Önümüzdeki yıl listedeki ismimizi daha üst taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

KONTROLMATİK HAKKINDA:

2008 yılında İstanbul merkezli kurulmuştur. İhraççının ana faaliyeti yurtiçi ve yurtdışı kamu kuruluşlarına ve özel ticari kuruluşlara başta elektrik üretim santralleri, elektrik iletim ve dağıtım tesisleri olmak üzere petrol, gaz, şeker, gübre, kâğıt, çimento, maden vb. endüstriyel proseslerde ve ulaşım altyapı projeleri için operasyonel teknoloji tahlilleri sunmak, operasyonel teknoloji paketlerinin bilgi teknolojileri ile entegrasyon proje ve yazılımlarını gerçekleştirmek, üstteki sıralanan tesis ve bölümlerinin dijital dönüşüm ve tüm elektrifikasyon, muhafaza, denetim, izleme, yazılım, haberleşme altyapıları, siber güvenlik gereksinimleri için temel tasarım kapsamlarından başlayıp işletmeye alınmasına kadar gerekli tüm mühendislik, tedarik, heyetim, test ve devreye alma hizmetlerini uçtan uca, anahtar teslim tek bir çatı altında sunmak ve gerçekleştirmektir. 25’in üzerinde ülkede faaliyet gösteren Kontrolmatik Teknoloji, ayrıyeten güç depolama sistemleri, IoT yazılım ve donanımları, taşınabilir trafo merkezleri, yüzer platformlar ve E-House tahlilleri olmak üzere kuvvetli bir üretim kapasitesi de bulunmaktadır.

Hibya Haber Ajansı