Mısır'daki köpekbalığı saldırısından sağ kurtulan İtalyan Giuseppe Fappani'nin hikayesi

Curtissew

New member
Marsa Alam'daki köpekbalığı saldırısından sağ kurtulan Giuseppe Fappani konuşuyor.

İle ilgili 
Claudia Marcotulli 
Yayınlandığı tarih 31 Aralık 2024, 18.11

Mısır'da Kızıldeniz (Marsa Alam) sularında 48 yaşındaki Roman Gianluca di Gioia'nın hayatını kaybettiği köpekbalığı saldırısı günlerdir konuşuluyordu. Şimdi onu kurtarmaya çalışan ama kendisi de yaralanan kişi konuşuyor.

Marsa Alam'da köpekbalığı saldırısı

Giuseppe Fappani69 yaşında. işin içindeydiMarsa Alam'da köpekbalığı saldırısı son zamanlarda konuştuğumuz şey.

Kurbanı tanımıyordu Gianluca di Gioia ama ona yardım etmek için kendini kurtardı.

Her ikisi de tatil için Mısır'daydı ve Cremonese çığlıkları duyduğunda iki kez düşünmedi. Gianluca'nın zor durumda olduğu yere, aslında dışarıda bir yere daldı. yüzme sınırları dışında.

Her ikisi de daha sonra transfer edildiPort Ghalib hastanesiMarsa Alam'ın yaklaşık elli kilometre kuzeyindeydi ama 48 yaşındaki için yapılabilecek hiçbir şey yoktu.

Olayın ardından yerel makamlar yüzme alanını kapattı ve bölge, soruşturma amacıyla halen izleniyor. Aslında benKuseyr Savcılığı soruşturma başlattı kaza koşullarını açıklığa kavuşturmak için.

Hayatta kalanın hikayesi

Bu, köpek balıklarının turistlere ilk saldırısı değil Kızıl Deniz. Giuseppe Fappani'nin o korkunç anları hâlâ zihninde canlı bir şekilde yaşıyor.

“Yardım için bağırdığını duydum, hastalığı olabileceğini düşündüm ve hiç düşünmeden daldım”. Emekli diş teknisyeni, keyifli bir tatilin tadını çıkardı. yıl sonu tatili muhteşem Mısır konumunda.

“Beni bacaklarımdan ısırdı ve bırakmak istemedi. Tehlikeden kurtuldum ve 24 saat içinde hastaneden ayrılabileceğim” dedi bir röportajda. Onu kurtaranlar da vardı kurtarıcılar Yerel halk botla hayvanı oradan çıkardı.

Aslında görmediğini bile söylüyor. “Köpekbalığını görmedim. Adama doğru birkaç vuruş yaptım, sonra sağ ayak bileğimde, sonra sol ayak bileğimde şiddetli bir darbe hissettim ve saldırıya uğradığımı fark ettim.”.

Denizi çok sevmesine rağmen bu durumu aşması gerektiğini ortaya koydu. travma Kendini tekrar tutkusuna adamak için geri dönmeden önce, şnorkel.