PERYÖN’de yeni periyot

Felaket

New member
PERYÖN’de yeni periyot İnsan idaresi alanında kurulmuş birinci sivil toplum kuruluşu olan, 4 bini aşan üye sayısı ile yaklaşık 2,5 milyon çalışan ve 1147 kuruma ulaşan PERYÖN – Türkiye İnsan İdaresi Derneği, 26’ıncı Devir İdare Heyeti seçimleri gerçekleşti. Yeni idare şurasında nazaranv alacak üyeler; Buket Çelebiöven, Başkan Şenol (DeFacto), Hakan Onel (Abdi İbrahim İlaç), Ela Kulunyar (Doğuş Oto), Ebru Taşçı Firuzbay (Metro Türkiye), Gaye Özcan (HumanGroup), Betül Çorbacıoğlu (Mercedes-Benz Türk), Çağlayan Aktaş (Pozitum), Banu Saraçlar (İsper), Cenk Akıncılar (QNB Finansbank), İstek Uğur (Limak), Dinçer Güleyin (Mercer), Ahmet Aksoy (TÜPRAŞ), Hareket Özgür (Eczacıbaşı Topluluğu) olarak belirlendi.

Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar

PERYÖN -Türkiye İnsan İdaresi Derneği 26’ıncı Periyot İdare Heyeti üyeleri ismine konuşan yeni devir İdare Konseyi Lideri Buket Çelebiöven, yarım asırdır odağında insan olan bir derneğin idaresini teslim alacak ve PERYÖN’ün 50. Yılını kutlayacak olmaktan büyük bir memnunluk duyduklarını belirtti. Çelebiöven, “PERYÖN olarak 50’nci yılımızda ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar’ diyoruz. Tüm üyelerimizle birlikte yesyeni bir çalışma hayatının temellerini atmak ve çalışma hayatının dönüşümünde her düzeyde diyalog seferberliği başlatmak istiyoruz. İnsanın gelişmenine etkileşimle taraf veren platform olarak pozisyonlanmak; beşere ve insani olana yesyeni bir bakış açısı ile bakarak insanı tüm unvanlarından, misyonlarından, yaka renginden bağımsız düşünen, insanları konuşturan ve onları dinleyen bir grup olmak istiyoruz. Bu niçinle odağımızda ‘İNSAN’ var” dedi.

Değişime liderlik ettik

PERYÖN -Türkiye İnsan İdaresi Derneği 25. Periyot YK Lideri Berna Öztınaz, geçen iki yıllık periyotta gerçekleşen faaliyetleri özetlediği ve teşekkür ettiği konuşmasında; başkanların, kurumların, tertiplerin dayanıklılık ve kıymetlerinin sınandığı bu vakitte bir nevi turnusol kâğıdı bakılırsavi nazarann PERYÖN’ün başarılı bir liderlik gerçekleştirdiğini tabir ederek; “Son derece büyük değişimleri son derece kısa vakit içinder ortasında yaşadık. hayatımız, iş anlayışımız, çalışma formumuz, geleceğe dair öngörülerimiz değişti. Hem kendimiz tıpkı vakitte etrafımızdakilerle ilgili de epeyce şey öğrendiğimiz bir müddetç yaşadık. gorevlerime milletlerarası arenada PERYÖN temsili ve kongre temsili ile devam edeceğim. Fakat her ne olursa olsun, oluşturduğumuz olağanüstü bağlantı ağının bir kararı olarak kendimi ebediyen bu çatının altında hissedeceğim” dedi.

Yüksek bir iştirakle gerçekleşen genel heyetin akabinde nazaranve başlayacak olan yeni devir İdare Şurası, Kontrol Konseyi ve İstişare Konseyi tam listesi aşağıdaki biçimde sonuçlandı.

YK, Kontrol Heyeti ve Müracaat Şurası Tam Listesi:

İdare Şurası tam listesi; Stratejik İdare Danışmanı Buket Çelebiöven, DeFacto CFO’su Önder Şenol, Abdi İbrahim İlaç İnsan ve Kültür Küme Başkanı Hakan Onel, Doğuş Otomotiv İK ve Süreç İdaresi Genel Müdürü ve İcra Konseyi Üyesi Ela Kulunyar, Metro Türkiye İK Yöneticisi ve YK Üyesi Ebru Taşçı Firuzbay, HumanGroup Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Gaye Özcan, Mercedes-Benz Türk İnsan Kaynakları Direktörü Betül Çorbacıoğlu Yaprak, Pozitum Eğitim Danışmanlık Genel Müdürü Çağlayan Aktaş, İsper Genel Müdürü Banu Saraçlar, QNB Finansbank İK Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Limak İK Direktörü Arzu Uğur, Mercer Türkiye CEO’su Dinçer Güleyin, TÜPRAŞ İK Direktörü Ahmet Aksoy, Eczacıbaşı Topluluğu İnsan Kaynakları Küme Başkanı Eylem Özgür, Yönetim Heyeti Danışmanı Ali Kamil Uzun, Beltur Genel Müdürü Osman Cenk Akın, Akkim İK Direktörü Gökhan Okutan, Design For Talent Danışmanı Damla Tamakan, Garanti BBVA Teknoloji Strateji ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Şebnem İpekçi, Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Çağlayan Bakaçhan, LaborLab Kurucusu Bülent Pirler, Mehmet Koçak Danışmanlık Kümesi İdare Konseyi Başkanı Mehmet Koçak, FAVEO Kurucusu ve Genel Müdürü Barış Gül, Genel Energy İK Genel Müdür Yardımcısı Berna Öztınaz, Danışman Ayşe Özpirinççi, Düş İdare ve Danışmanlık Danışmanı Aykut Engin, Meslek Gücüm İnsan Kaynakları Genel Müdürü Burcu Erol, Adler Central Europe Fakülte Lideri Aylin Yazgan Güzelcik, EMCC Dünya Başkanı Rıza Kadılar, Universum Türkiye Lideri Evrim Kuran, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli İhtimam, Stratejik İdare Danışmanı, Öğretim nazaranvlisi, Yazar İdil Türkmenoğlu, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Hukuku Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem Özdemir ve BloombergHT Radyo Genel Yayın Yönetmeni Açıl Sezen olarak belirlendi.

Hibya Haber Ajansı