Phil Collins’in elleri tutmuyor: Fizikî olarak zorlanıyorum

Captain123

Global Mod
Global Mod
Sanatçı Phil Collins’in sıhhatinin berbata gittiği ve müziği büsbütün bırakmayı düşündüğü argüman edilmişti.

BBC Breakfast programına konuk olan olan Collins durumuyla ilgili açıklama yaptı. Collins, “Fiziksel olarak zorlanıyorum, bu epeyce hudut bozucu” diye konuştu.

70 yaşındaki Collins ve kümesi Genesis, Mart 2020’de bir daha birleşmenin gururuna çeşide çıkacağını duyurmuştu. The Last Domino 2021 tipi, Covid-19 niçiniyle askıya alınmıştı. Fakat küme vazgeçmedi ve Nisan ayında yaptıkları açıklamalarda ABD ve Avrupa’da konserler vereceklerini duyurdu.

Kümenin solisti olan Phil Collins, sıhhat sıkıntılarına karşın devam etme sonucu aldı. Fakat davulu ellerinin tutmaması niçiniyle oğlu Nic Collins’e bıraktı.

Collins, cinsin kümesi zorlayıp zorlamayacağı istikametindeki soruya, “Artık yola çıkmak isteyip istemediği bile bilmiyorum” karşılığını verdi.

PHİL COLLİNS’İN HASTALIĞI NEDİR?

Phil Collins, 2000’lerin sonunda bir omurilik faydalanması geçirmişti. Daily Mail’de yer alan bir habere nazaran 2009 yılında bu niçinle davul çalmayı bırakmak zorunda kaldığını deklare etti. Collins, “Omuzlarım, davulda aldığım konum niçiniyle omuriliğimi eziyor. senelerca çalmaktan kaynaklanıyor. Acı çekmeden bagetleri düzgün tutamıyorum bile. Bagetler düşmesin diye onları elime bantlıyordum” demişti.