“Sağlığım için sevgilimden ayrılmak zorundayım”

Curtissew

New member
Klima, bir ilişkiyi krize sokuyor. Hikaye TikTok’ta sona erdi.

İle ilgili Clare Nava Yayınlanan 15 Temmuz 2023

Klima insanları bölmeyi başarıyor. Hikayesi Tiktok’ta biten bir çift bunu çok iyi biliyor. İki erkek arkadaş klima yüzünden kavga çıkardı.

Boyfriend klima savaşı: ‘Sağlığım için erkek arkadaşımdan ayrılmak zorundayım’

Birçoğu için klima, yaz mevsimiyle yüzleşmek için bir müttefikken, diğerleri için sadece sezon dışı etkileri serbest bırakabilecek bir elektrik israfıdır. Bir çiftin videosu, tam da klima yüzünden iki erkek arkadaş arasında çıkan savaşı anlattığı için TikTok’ta viral oldu. Kullanıcı Taylor Brumann, yaz aylarında hava sirkülasyonu sağlamak için pencereleri açmaya alıştığını ve terleme olasılığını kabul ettiğini açıkladı. Partneri ise aksini düşünüyor ve sürekli klimayı açma gibi bir huyu var. “Erkek arkadaşım klimayı sonuna kadar açıyor ve ben sürekli hasta oluyorum. Şimdi hasta bir şekilde yatakta oturuyorum ve yaz, dışarısı sıcak, güneş parlıyor ve klimadan hasta olduğum için dışarı çıkamıyorum.diye vurguladı kadın, “evde yaz gibi değil, Antarktika gibi hissettiriyor“. Kız, sağlığı için erkek arkadaşından ayrılması gerektiğini söyleyerek videoyu sonlandırdı.

Erkek arkadaşlar arasında klima savaşı: kullanıcı yorumları

Söz konusu video bir milyondan fazla görüntülendi ve binlerce yorum aldı.. Klima savaşı pek çok evde, aynı zamanda birçok ofiste ve diğer işyerlerinde çok yaygın bir durumdur. “Avrupa’da neden klima ile ilgili bu sorunu yaşadıklarını anlamıyorum.bir yorum okur. “İspanya’da da kullanıyoruz adamım ama o kadar güçlü değil, kelimenin tam anlamıyla güneyde onsuz hayatta kalamazsınız.” diye yazdı başka bir kullanıcı. “Ben Avrupa’da yaşayan bir Amerikalıyım ve burada yaz sıcağında kendimi kötü hissediyorumbaşka ekledi. “Aman Tanrım, seni anlıyorum! Ben İtalyanım ve klimadan o kadar nefret ediyorum ki… kendimi gerçekten kötü hissediyorum ve evet sizi hasta edebilirbaşka bir yorumdu. Gördüğünüz gibi klima herkesi bölmeyi başarıyor.