Sakarya Zaferi’nin 100’üncü yıl coşkusu

Felaket

New member
Sakarya Zaferi’nin 100’üncü yıl coşkusu Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100’üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında Polatlılıları ünlü sanatçı Zara ile buluşturdu. Polatlı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen açık hava konserine Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, Polatlı Belediye Lideri Mürsel Yıldızkaya ile katıldı.

Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında çeşitli aktiflik ve tertipler düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, son olarak Polatlı’da bir de konser verdi.

Polatlı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen açık hava konserinde ünlü sanatçı Zara, 7’den 70’e binlerce Polatlılının zafer coşkusuna ortak oldu. Yenimahalle Belediyesi Tubil Halk Dansları ve Polatlı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun şovları ise vatandaşlar tarafınca ilgiyle izlendi.

Polatlı Belediye Lideri Mürsel Yıldızkaya’nın mesken sahipliğinde düzenlenen konsere, Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş da katıldı.

YAVAŞ: “ANKARA’YI GELİŞTİRMEK BOYNUMUZUN BORCU”

Konser etkinliğinde Polatlı halkına seslenen Yavaş, “Sakarya Zaferinin 100’üncü yıl kutlamalarında daima bir arada olduğumuz için onur duyuyorum. Geçen hafta Sakarya Köyü’nde dualarla andık şehitlerimizi. Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini Polatlı’da topladık. bir daha şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip dualar ettik. Tabi ki zafer kutlamalarında sevinç de olmalıydı, onu da artık daima birlikte gerçekleştiriyoruz. Atalarımızın yardımıyla hak ettik bu sevinci. Bizlerin de geçmişimize vefa borcu olarak Ankara’mızı gelişmiş başkentlerin en ön safında, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği biçimde geliştirmek boynumuzun borcu” dedi.

Sesi ve performansıyla Polatlılı hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatan Zara ise, “Ankara benim için fazlaca özeldir, fazlaca oburdur. yıllar daha sonra bir daha burada olmak benim için fazlaca özel. Mansur Yavaş’a sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Halkımıza olan sevgisi, hürmeti, aşkı hepimizin gönlünde taht kurdu. Bugün burada bu biçimde bir coşkuyu yaşamak benim için büyük bir onur. Ülkemi, halkımı fazlaca seviyorum. Zaferlerimizle övünüyorum. Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile şehitlerimizi minnet ve hürmetle anıyorum” sözlerini kullandı.

POLATLI’DA MANSUR YAVAŞ’A SEVGİ SELİ

Sakarya Zaferinin 100’üncü yılında, Zara konserini izlemeye gelen ve coşku dolu anlar yaşayan vatandaşlar hislerini şu sözlerle ifade ettiler:

Muhammed Alparslan: “Polatlı için fazlaca hoş oldu bu konser. Mansur Yavaş liderimize teşekkür ederiz.”

Berat Önal: “Polatlı’da genelde bu biçimde etkinlikler az oluyor. bu biçimde hoş sanatkarlar gelince de öz oluyor. Mansur liderimize teşekkür ederim.”

Tugay Yıldız: “Polatlı’da bu tıp konserler fazla olmuyor. Mansur liderimize teşekkür ederiz. Sağ olsun.”

Ömer Evirgen: “Mansur liderimin bakılırsave geldiğinden itibaren bütün projeleri eksiksiz bir biçimde ilerliyor. Kendisini tebrik ediyorum.”

Alper Sümer: “Sakarya Zaferinin 100’üncü yılı Polatlı için epeyce büyük bir onur. Mansur liderimizi fazlaca seviyorum.”

Armağan Kaplan: “Bu pandemi sürecinde çocuklarımız da, bizler de epeyce bunalmıştık. bu biçimde bir aktiflik düzenlendiği için Mansur lidere epeyce teşekkür ederiz.”

Şenay Uçar: “Sakarya Zaferinin 100’üncü yılı Polatlı için büyük gurur. Zara üzere ünlü bir sanatkarın buraya gelmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Mansur liderimizin ilçemizi ziyaret etmesi epey hoş. Biz burada olmaktan epey memnunuz. Umarım bu tıp etkinlikler devam eder.”

Mine Yıldırım: “Sakarya Zaferi Türkiye için epeyce değerli bir zafer. Zara’yı hayli seviyoruz. Çok hanımefendi bir sanatçı. Büyükşehir Belediye Liderimiz Mansur Yavaş’a epeyce teşekkür ederiz.”

Aybüke Özer: “Öncelikle bu topraklarda yaşadığımız için onurlu ve gururluyuz. 100’üncü yılımız kutlu olsun. Mansur liderimize da teşekkür ediyoruz.”

İrem Baloğlu: “Bundan 10 sene evvel burada bu biçimde etkinlikler olmazdı. bu biçimde kutlamaları özlemiştik. Çok memnun olduk.”

Süreyya Namal: “Mansur liderimizi hayli seviyoruz. Ona teşekkür ediyoruz.”

Hibya Haber Ajansı