Vizörde Cecilia Sala: “Paketler” yazılarında Storm

Curtissew

New member
Gazeteci, İran'da tutuklanmadan önce yayınlanan bazı görevlerin manzaralarında sona erdi: İşte olanlar.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 26 Haziran 2025, 12:04

Cecilia Sala İran'da tutuklanmadan önce yayınlanan bazı “paketler” gönderileri için web'deki manzaralarda sona erdi. İşte gazetecinin bu konuda söylediği şey.

Vizörde Cecilia Sala: “Paketler” yazılarında Storm

İran'da tutuklanmasından yıllar önce bildirildiği gibi, Cecilia Sala'nın Facebook profilinde ortaya çıktı Bazı “Paketler” gönderileri.

Roma selamlamasına ek olarak, bir içerikte büyük bir Lazio hayranı olan oda şöyle yazdı: “Daje SS Lazio. Ve SS ile Schutzstaffel demek istiyorum!Alman Ulusal Sosyalist Partisi'nin paramiliter organizasyonuna atıfta bulunarak. Web'de tartışmalar serbest bırakıldı, bazılarına göre Cecilia Sala El arasında bir bağlantı var'Aşırı doğru. Tartışmayı, aynı gazeteciyi azaltmaya çalışmak için, bu konuda söylediği şey bu.

Cecilia Sala: “Bu sadece bir şakaydı”

Birkaç yıl önce Cecilia Sala'nın “paketleri” gönderileri için web'de patlayan tartışmalardan sonra, aynı gazeteci tartışmalara son vermek için müdahale etti. Oda gerçekte dedi Meslektaşları arasında bir şakaydıYa da içerik çevrimiçi olduğunda PC'de olmadığını iddia etti: “Tuvalete gitmiştim ve bilgisayarı açık bıraktım.Oda daha sonra, her zaman Il Tempo'da, meslektaşı Andrea Frenguelli'den bir mesaj gönderdi: yazıyı yayınlayacak olanı: “Basit bir facebombingdi“, Yani çevrimiçi bir tereyağı.