Yerli online eğitim platformundan küresel muvaffakiyet

Felaket

New member
Yerli online eğitim platformundan küresel muvaffakiyet Dijital dönüşümün iş, eğitim ve toplumsal hayata kazandırdığı online bağlantı, tüm dünyayı bir daha şekillendiriyor. Yerli online eğitim ve irtibat sistemi Vedubox, Almanya, İngiltere, ABD, Kanada ve Japonya başta olmak üzere dünya çapındaki 300 binden çok kullanıcıya etkileşimli online bağlantı ve eğitim ortamı sunuyor.

Bütünleşik platform üzerinden online eğitim ve bağlantı tahlilleri sunan Vedubox, global çapta hizmet veriyor. Zoom entegrasyonu ve partnerliği yardımıyla dünya genelindeki kurumlar canlı eğitimlerini ve toplantılarını, eğitim kurumları ise canlı derslerini ve canlı etkinliklerini Vedubox üzerinden inançla gerçekleştiriyor. Yüzde yüz bulut teknolojisine sahip Vedubox Almanya, İngiltere, Japonya, ABD ve Kanada başta olmak üzere dünyanın biroldukca yerinde hizmet veriyor. Türk mühendisler tarafınca geliştirilen platformun dünya çapında 300 binden çok kullanıcısı var.

Türk mühendisler 300 bin bireye dokundu

Online eğitim ve irtibat için muhtaçlık duyulabilecek tüm özellikleri tek çatı altında toplayan Vedubox kurslar, akademiler, yabancı lisan eğitim merkezleri, okullar, üniversiteler üzere tüm eğitim kurumlarının uzaktan eğitim sunmasını sağlıyor. Web konferans, bulut depolama, imtihan sistemi, kütüphane, raporlama üzere güçlü ve konforlu kullanım seçeneklerine sahip olan platform, eğitimlerde etkileşimin ve verimliliğin artmasına katkıda bulunuyor.

Eğitimde hudut yok

Yerli kaynaklarla geliştirilen Vedubox, kurumlara, eğitimcilere ve eğitim alanlara inançlı bir ortam sağlıyor. Yazılım, donanım ve teknik takviye üzere yatırımlara gerek olmaksızın online bağlantı ve eğitim alt yapısı sağladıklarına değinen Vedubox Genel Müdürü Alım Müellif, “Google, Microsoft, Zoom ve Vimeo üzere büyük teknoloji şirketlerinin bulut servislerini kullanan Vedubox, kullanıcıların şahsi ayrıntılarını yüksek güvenlikli biçimde koruyor. Eğitim içeriği depolama ve paylaşma imkanı olan platformda gerçekleştirilen hiç bir aktiflik, imtihan, eğitim yahut toplantı kaybolmadan sistemde itimatla saklanıyor.” dedi.

Hibya Haber Ajansı