Adel Kalemcilik’in yeni eğitim öğretim yılında da önceliği, eser güvenliği

Felaket

New member
Adel Kalemcilik’in yeni eğitim öğretim yılında da önceliği, eser güvenliği Türkiye’de orta verilen yüz yüze eğitim-öğretimin geçen hafta başlaması, değerli bir hazırlık sürecini de birlikteinde getiriyor. Adel Kalemcilik, markasız ve kaynağı bilinmeyen mamüllerin tercih edilmemesi gerektiğinin altını çizerken ebeveynleri merdiven altı eserlere karşı uyarıyor.

Kırtasiye dalında 50 yılı aşkın deneyimi olan Adel Kalemcilik, 1000’e yakın eseri Çayırova’daki 36.000 metrekarelik alana konseyi Avrupa’nın en yeni kırtasiye fabrikasında eser güvenliği prensipleri çerçevesinde üretmeye devam ediyor. “Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız hiç bir eseri piyasaya sunmuyoruz” mottosuyla hareket eden Adel Kalemcilik, eser güvenliği konusunda dünyanın önde gelen akredite test laboratuvarlarıyla birlikte çalışıyor.

Covid-19 sürecine uygun yeni düzenlemeler geliştirildi

ADEL Kalemcilik, Covid-19 sürecinde aldığı süratli tedbirler ile tüm paydaşlarının sıhhatini odak noktası haline getirerek, üst seviye hijyen önlemleri ve geliştirdiği uygulamaları ile kırtasiye kesiminde iz bırakıyor. Pandemi sürecinin başlamasının çabucak akabinde T.C. Sıhhat Bakanlığı’nın yönergeleri doğrultusunda gerekli tüm tedbirleri alarak, üretim alanları, ofislerin uygunluğu, dış hizmet tedarikçilerinin denetimleri üzere farklı alanlarda TSE kontrolünden geçen marka, kırtasiye kesiminde TSE’den Covid-19 İnançlı Üretim Evrakı alan birinci şirket oldu. 2021 yılında da Covid-19 İnançlı Üretim Belgesi’ni güncelleyen Adel Kalemcilik, yılda ortalama 10 bin eser güvenliği testi ve 30 bin eser kalitesi testi gerçekleştiriyor.

İnançlı kırtasiye eserleri tercih edilmeli

Jenerasyonların gelişmenine eşlik eden Adel Kalemcilik, merdiven altı üretilen kırtasiye ve oyuncak mamüllerinin tüketici sıhhatini tehdit ettiğinin altını çiziyor. Kırtasiye alışverişlerinde, güvenilirliğinden emin olunan kırtasiye mamüllerinin tercih edilmesini öneren marka velileri, kaynağı belirli olmayan, bandrolsüz, eser güvenliği açısından gerekli testlere tabi tutulmamış eserlere karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyor.

Adel Kalemcilik, “Kalite, Yenilikçilik, Başarma Tutkusu ve İyilik” olmak üzere 4 temel bedeli ile “Hayallerini şekillendirmek, renklendirmek ve iz bırakmak isteyen her insanın hayatında olma” vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı