ANFA Bitki Meskeni ikinci şubesini Gölbaşı Mogan’da açtı

Felaket

New member
ANFA Bitki Meskeni ikinci şubesini Gölbaşı Mogan’da açtı Uzun yıllardır mevsimlik çiçek ve bitkilerini uygun fiyatlarla Başkentlilerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi ANFA Bitki Meskeni gelen ağır talep niçiniyle kentin farklı noktalarında da hizmet vermeye başlıyor. Altınpark’tan daha sonra ikinci şubesini Gölbaşı Mogan Park’ta açan ANFA Bitki Konutu papatyadan minyatür güle, camgüzelinden 11 ay çiçeğine, sümbülden paşa kılıcına rengarenk çiçekleri satışa sunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Altınpark’ta bulunan ANFA Bitki Konutu, hizmet alanını genişleterek ikinci şubesini Mogan Park’ta açtı.

İç ve dış yerleri süsleyecek birbirinden hoş çiçek ve bitki çeşitlerini uygun fiyatlarla Başkentlilerle buluşturmaya devam eden ANFA Bitki Meskeni gelen ağır talep üzerine Gölbaşı Mogan Park’taki yeni şubesinde hizmet vermeye başladı.

Haftanın 6 günü açık

Karşıyaka Mahallesi, Mogan Rekreasyon Alanı içerisindeki Küme Meskenleri 17 numarada hizmet vermeye başlayan ANFA Bitki Meskeni, pazar günü hariç haftanın 6 günü 08.00-18.00 saatleri içinde açık olacak.

İlçede yaşayan vatandaşlardan tam not alan Bitki Evi’nde papatyadan minyatür güle, camgüzelinden 11 ay çiçeğine, sümbülden paşa kılıcına kadar rengarenk çiçekler satışa sunuluyor. Çiçek ve bitki çeşitliliği niçiniyle ANFA Bitki Evi’nin dikkatini çektiğini belirten Larissa Lutkova Türkkan isimli vatandaş yeni şubeyi epey beğendiğini, “Park içerisinde neredeyse her gün geziyorum. Birinci kere burada çiçeklerin olduğunu ve Bitki Evi’ni gördüm. Merak ettim neler olduğunu gelip görmek istedim. Bahçeme burdan çiçek alacağım” kelamlarıyla lisana getirdi.

Hibya Haber Ajansı