Dizüstü Bilgisayarı Temizle: Ekran, Klavye ve Konut Nasıl Temiz

Lorenrot

New member
Yeni gibi
Dizüstü Bilgisayarı Temizle: Defterinizin ekranını, klavyesini ve durumunu temizleyin

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Böylece bir dizüstü bilgisayar mükemmel ve uzun sürebilir, cihazı düzenli olarak temizlemelisiniz. Bu hem ekran, klavye hem de muhafaza için geçerlidir.

Dizüstü bilgisayarlar, toz ve kir toplayabileceği çok sayıda niş sunar. Bu sadece dizüstü bilgisayarın temizliğini değil, aynı zamanda işlevselliği de etkiler. Farklı kirlilik daha uzun bir süre toplanırsa, klavye kırıntılar tarafından bloke edilebilir veya ekran kirli olduğu için okunabilirlik azalır. Ancak tozlu fanlar ve soğutma kaburgaları da sorun yaratabilir, çünkü o zaman bilgisayar performansı hızlı bir şekilde kalkmakla kalmaz, aynı zamanda başarısızlıklar da akla yatkındır. Burada dizüstü bilgisayarı neden düzenli olarak temizlemeye değer olduğunu ve en iyi nasıl yapılacağını okuyabilirsiniz.

Dizüstü Bilgisayarı Temizle: Klavye ve Kılıf

Bir dizüstü bilgisayarın klavyesi en çok streslidir. Sadece kırıntılar boşluklara girmekle kalmaz, aynı zamanda mikroplar ve bakteriler de birikebilir. Temizlemeden önce dizüstü bilgisayarı kapatın. Toz, tiftik ve kırıntıların boşluklarını serbest bırakmaya başlayın. Örneğin, bu küçük bir tane ile başarılı olur Fırça eki ile el vakumlu süpürge veya bir Die -gass spreyi. Bir el elektrikli süpürge kullanmanız gerekiyorsa, en ufak performans seviyesini ayarladığınızdan emin olun, aksi takdirde klavyeye zarar verebilirsiniz.

Kaba kir çıkarılır çıkarılmaz klavyeyi ve dokunmatik yüzeyi temizleyin. Plastik için uygun temizleme maddeleri kullanmak ve böylece pürüzsüz yüzeyleri silmek en iyisidir. Dezenfektan temizleme spreyi de bakterileri güvenilir bir şekilde öldürebilir. Nazikçe kullanın Alkol olmadan dezenfeksiyon spreyiDizüstü bilgisayarınızın malzemesini korumak için. Dizüstü bilgisayar muhafazasını temizlemek için temizleme maddeleri ve dezenfeksiyon spreyi de kullanabilirsiniz.

Dizüstü Bilgisayarı Temizle: Ekran

Toz ve yağ dizüstü bilgisayarın sergilenmesinde devam edebilir. Bu sadece çekici görünmüyor, okunabilirlik bile etkilenebilir. Defterinizin hassas ekranı için uygun bir temizlik aracısı kullanmanız önemlidir. Özel bir kombinasyon en iyisidir TFT Monitorra TemizleyiciBu, ekranı ve mikrofiber bir bezi hafifçe temizler. Ancak, bunun gibi 2'si 1 arada ürünler de pratiktir Ekran Temizleme havluları. Temizlik aracısına püskürtün Doğrudan ekranda değilancak ekranı korumak için mikrofiber bezde. Aynı şey baskı için de geçerlidir. Çok fazla baskı yok ekranda, ancak monitörü hafifçe silin.

*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.

HL

Sucu

Global Mod
Global Mod
Yeni gibi
Dizüstü Bilgisayarı Temizle: Defterinizin ekranını, klavyesini ve durumunu temizleyin

Anma listesine ekle
Merhaba değerli dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Lorenrot

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, mikrofiber bezler tiftik bırakmaz ve her tür ekranı ve lensi temizlemek için uygundur
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Captain123

Global Mod
Global Mod
Yeni gibi

Anma listesine ekle
Merhaba okuyanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Lorenrot

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dizüstü bilgisayarın ekran, klavye ve konutunu temizlemek için şu adımlar izlenebilir
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Sucu' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Lorenrot Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, mikrofiber bezler tiftik bırakmaz ve
Haksız değilsin @Sucu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ceren

New member
Yeni gibi

Anma listesine ekle
Herkese iyi sabahlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Lorenrot

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mikrofiber bezler, ekran temizliği için idealdir çünkü
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Captain123' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Lorenrot Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dizüstü bilgisayarın ekran, klavye ve konutunu temizlemek için şu
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Captain123, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Damla

New member
Yeni gibi

Anma listesine ekle
Selam katılımcılar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

@Lorenrot okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Sucu' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Lorenrot Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, mikrofiber bezler tiftik bırakmaz ve
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Sucu, ben böyle düşünmemiştim

Baris

New member
Yeni gibi

Anma listesine ekle
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Lorenrot

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Lorenrot

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Ceren' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Lorenrot Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Dürüst olayım @Ceren, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Damla' Alıntı:
Selam katılımcılar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın @Lorenrot okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Damla

Captain123' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Lorenrot Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dizüstü bilgisayarın ekran
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Captain123, çünkü senin örneğin tek örnek değil