İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na Communitas Awards’tan 2 ödül

Felaket

New member
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na Communitas Awards’tan 2 ödül Toplumsal sorumluluk ve irtibat alanında değerli çalışmalara imza atan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), topluma en hassas toplumsal sorumluluk projelerinin ödüllendirildiği Communitas Awards’da iki mükafata layık görüldü. İSG, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) iş birliğiyle hayata geçirilen “Yaşam Hakkı / Zihinlerdeki Duvar” projesi ile “Topluma Hizmet ve Kurumsal Toplumsal Sorumluluk” ve “Toplum Hizmetinde Mükemmellik” kategorilerinde ödül almaya hak kazandı.

Avrupa’nın sayılı havalimanları içinde yer alan İstanbul Sabiha Gökçen Memleketler arası Havalimanı (İSG), ses getiren başarılı toplumsal sorumluluk çalışmalarıyla uluslararası çapta mükafatlar kazanmaya devam ediyor. İSG, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) iş birliğinde yürütülen “Yaşam Hakkı / Zihinlerdeki Duvar” toplumsal sorumluluk projesi ile Communitas Awards kapsamında iki mükafata layık görüldü.

İSG, Milletlerarası Pazarlama ve Bağlantı Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafınca düzenlenen, topluma hizmet ve toplumsal sorumluluk alanında dünyanın en saygın tertipleri içinde yer alan Communitas Awards ödül programında, “Topluma Hizmet ve Kurumsal Toplumsal Sorumluluk” ve “Toplum Hizmetinde Mükemmellik” kategorilerinde ödül kazandı.

Her gün binlerce beşere hizmet eden bir havalimanı işletmecisi kimliğimizin de ötesine geçerek, toplumsal tesiri yüksek bir şirket olmanın şuuruyla daha güzel bir toplum için çalışmayı misyon edindiklerini belirten ISG CEO’su Berk Albayrak, “Türkiye’nin birinci manisiz havalimanı kuruluşu olarak, yıllardır İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) ile iş birliği içerisindeyiz. Engelli insanlara yönelik negatif algıların dönüştürülerek zihinlerdeki duvarları yıkmanın hedeflendiği “Yaşam Hakkı / Zihinlerdeki Duvar” projemizle bugüne kadar ulusal ve milletlerarası arenada toplam 22 mükafatın sahibi olduk. Son olarak toplumsal sorumluluk alanında dünyanın en saygın ödüllerinden olan Communitas Awards kapsamında iki ödül almanın memnunluğunu yaşıyoruz.

Hayata geçirdiğimiz projelerin toplumda katma kıymet yarattığını görmek ve bu biçimdesi kıymetli tertipler tarafınca ödüllerle taçlandırılması bizim için epeyce değerli. Tüm bunlardan aldığımız güç ve motivasyonla ebediyen daha düzgününü yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu değerli projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı