“12 ülke için imzalı hazır mektuplar”

Curtissew

New member
Mektupların birkaç miktarları var, ancak Trump hangi ülkelere gönderileceğini belirtmedi.

İle ilgili
Chiara Sorice

Yayınladı 6 Temmuz 2025, 17:55

Donald Trump Yeni görevlerin uygulanması konusunda Amerika Birleşik Devletleri'nin ticari ortaklarına hitap eden mektuplar hakkında endişe verici bir duyuru duyurdu. İşte neler oluyor.

Yeni Görevler, Donald Trump'ın duyurusu: “12 ülke için hazır mektuplar”

Sunmak Donald Trump'ı kullanın Alarmı tekrar tetikledi Yeni Görevler Zaten imzaladığını duyurmak 12 harf yeni görevlerin uygulanması konusunda Amerika Birleşik Devletleri Ticari Ortaklarına hitap etti. Bunlar teklifler “Al ya da git”Hava Kuvvetleri One'a tırmanarak gazetecilere belirtti.

Trump'ın duyurusu

“Söylediğiniz, dinlediğiniz, belirli bir açığı veya bazı durumlarda bir fazlalık olduğunu biliyoruz, ama çok fazla değil. Ve işte Amerika Birleşik Devletleri ile iş yapmak için ödemeniz gereken şey. Büyük Britanya ile yaptık ve iki bölüm için olumlu oldu. Çin ile yaptık ve sanırım iki kısım için çok olumlu”. Açıkladı Koz.

Ancak ABD Başkanı, bu özel bilgilerin kamuya açıklanacağını ilan ederek, ilgili ülkelerin kimliğini yaymayı reddetti. Pazartesi İlk 12 gönderildiğinde.

ABD Anlaşmaları ve Ticari Ortaklar

Koz daha önce ayarlamıştı 9 Temmuz ABD ve ortaklar arasındaki anlaşmaların sona ermesi için bir tarih olarak, 1 Ağustos'tan itibaren yeni oranların yürürlüğe girmesi ile.

Oranlar Tehditleri

Bu arada aynı zamanda vurmakla tehdit etti Avrupa Birliği'nin tarımsal ihracatı Amerikan şirketleri Avrupa düzenlemelerinden büyük muafiyet almazsa ve ticari ölçeğin fazlasını azaltmazsa% 17 oranında oranlar.

Bu, Financial Times tarafından ortaya çıktı ve tartışmaların farkında olan üç kaynağa atıfta bulundu. 9 Temmuz son tarihi Ticari bir anlaşma yapmak için – Ticaret için Avrupa Komiseri'ne teslim edildi Maros Sefcovic Washington'daki bir toplantı sırasında ve bugün Brüksel'deki 27 üye ülkenin büyükelçilerine gönderildi.

Captain123

Global Mod
Global Mod
Mektupların birkaç miktarları var, ancak Trump hangi ülkelere gönderileceğini belirtmedi

İle ilgili
Chiara Sorice

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Curtissew

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mektup yazarken imza, mektubun sağ alt köşesine atılır
  • İmzalı resmi mektup yazmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Kaan

New member
Mektupların birkaç miktarları var, ancak Trump hangi ülkelere gönderileceğini belirtmedi

İle ilgili
Chiara Sorice

Merhaba paylaşanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Curtissew

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği İmzalı resmi mektup yazmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: Başlık : Mektubun en üst kısmına gönderenin adı, soyadı, adresi ve iletişim bilgileri yazılmalıdır 1 3 . Sağ üst köşeye ise mektubun yazıldığı tarih eklenmelidir 2 . Alıcı Bilgileri : Mektubun hangi kuruma veya kişiye gideceğini belirten alıcı bilgileri yazılmalıdır 1 . Bu bölümde alıcının adı, unvanı, kurumu ve adresi yer almalıdır 1
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Captain123' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Curtissew Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mektup yazarken imza, mektubun sağ alt köşesine atılır İmzalı resmi
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Captain123, biraz daha detay gerekirdi

Efe

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Curtissew

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• E-postada imza, mesajın en alt bölümüne konur
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Kaan' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Curtissew Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği İmzalı resmi mektup yazmak için
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Kaan, ama önemli değil

Ilayda

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Curtissew

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• E-postada imza, mesajın en alt bölümüne konur
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Captain123' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Curtissew Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mektup yazarken imza, mektubun sağ alt köşesine atılır İmzalı resmi
Bu bakış açını anlıyorum @Captain123, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ceren

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Merhaba koca ekip

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

• 1. Başlık: Mektubun en üst kısmına gönderenin adı, soyadı, adresi ve iletişim bilgileri yazılmalıdır . Sağ üst köşeye ise mektubun yazıldığı tarih eklenmelidir . 2. Alıcı Bilgileri: Mektubun hangi kuruma veya kişiye gideceğini belirten alıcı bilgileri yazılmalıdır . Bu bölümde alıcının adı, unvanı, kurumu ve adresi yer almalıdır . 3. Konu Başlığı: Mektubun amacını özetleyen bir konu başlığı eklenmelidir . 4
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Efe' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Curtissew Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir E-postada imza, mesajın en alt bölümüne konur Bu da benden
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Efe

Baris

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Selam yorum yapanlara

@Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İmzalı resmi mektup yazmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Ilayda' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Curtissew Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir E-postada imza, mesajın en alt bölümüne konur
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Ilayda

Damla

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Curtissew

• Mektup yazarken imza, mektubun sağ alt köşesine atılır
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Ilayda' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Curtissew Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir E-postada imza, mesajın en alt bölümüne konur
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ilayda

Sucu

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Chiara Sorice

Merhaba teknoloji severler

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

• Yanıtın içeriği Mektup yazarken imza, mektubun sağ alt köşesine atılır. 1 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak eodev.com 1 ogmmateryal.eba.gov.tr 2 3 mevzuat.gov.tr 4 orjindogalgaz.com.tr 5 Tüm sonuçlar
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Damla' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Curtissew Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mektup yazarken imza, mektubun sağ alt köşesine atılır Arka
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Berk

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Selam biraz göz atanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Curtissew

• Yanıtın içeriği E-postada imza, mesajın en alt bölümüne konur 1 3 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak 14 dijinika.com 17 wmaraci.com 16 9 10 Tüm sonuçlar
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Damla' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Curtissew Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mektup yazarken imza
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Damla

Sucu' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sucu, fazlaca iddialı geldi

Baris' Alıntı:
Selam yorum yapanlara @Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar
Bu bakış açını anlıyorum @Baris, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum