15 aylık bebek ölüyor, saatlerce unutuldu

Curtissew

New member
Güneşte arabadaki unutulmuş çocukların draması: 15 aylık bebek, Heat strokundan Belçika'da ölüyor.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Temmuz 2025, 19:53

Son saatlerde meydana gelen kalbi kıran bir drama: çocuk Sadece 15 aylık Araba tarafından unutuldu Sıcak güneşin altında birkaç saat. Yüksek sıcaklıklar nedeniyle cehennem bir tuzağa dönüşen araba, ölümcül bir dikkat dağıtıcı kurbanı olan bebek için hiçbir çıkış yolu bırakmadı.

Güneşin Altında Otomatik: 15 -ALD BEBEK ÖLÜ

15 aylık bir çocuk hayatını kaybetti Belçika'da Özellikle sıcak bir yaz gününde bir arabanın içinde saatlerce bırakıldıktan sonra. Bugün yetkililer tarafından açıklananlara göre, Vallona bölgesindeki bir şehir olan Namur'un savcısı Adam öldürme için bir soruşturma açın Dün gerçekleşen dramatik bölümün ardından. Tıbbi-yasal muayenede Herhangi bir kötü niyetli eylemin hariç tutulmasıölüm nedeninin hipertermiYani, 30-32 dereceyi aşacak olan otomobilin iç sıcaklıkları nedeniyle vücudun aşırı ısınması.

Ölümcül unutkanlık: 15 aylık çocuk anaokuluna hiç gelmedi

Araştırmacıların ilk rekonstrüksiyonlarına göre, çocuğun babası unutulmuş İle ilgili çocuğu anaokuluna getirinDoğrudan işe gitmek ve bebeği şirketin meydanına park edilmiş arabada bırakmak. Yerel medya raporu keşif Trajedi gerçekleşti öğleden sonraBüyükanne ve büyükbabalar çocuğu anaokuluna götürmeye gittiğinde, bulamadılar.

Birçok benzer trajedi Son aylarda: Temmuz ayının başında Valls'ta (Tarragona), yaklaşık iki buçuk yıllık bir çocuk arabada yaklaşık dört saat kapalı olduktan sonra, muhtemelen babası tarafından da unutuldu. En olası neden, çocuğun araçta kaldığı dönemde 36 dereceyi aşan sıcaklıklarla bir ısı strokudur. Alarmı başlatmak için yoldan geçen kişi vardı; Baba bebeğe yardım etmeye çalıştı, ama maalesef yapacak bir şey yoktu. Benzer bir bölüm Mayıs ayında 20 aylık bir çocuğun sıcaktan öldüğü Endülüs'te gerçekleşti.

Kaan

New member
Güneşte arabadaki unutulmuş çocukların draması: 15 aylık bebek, Heat strokundan Belçika'da ölüyor

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Temmuz 2025
Merhaba okuyanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Curtissew

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Belçika'nın Namur kentinde, 15 aylık bir bebek, babası tarafından sıcak bir araçta unutularak hayatını kaybetti
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Damla

New member
Güneşte arabadaki unutulmuş çocukların draması: 15 aylık bebek, Heat strokundan Belçika'da ölüyor

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Temmuz 2025
Merhaba uzmanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Curtissew

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Olay, babanın iki çocuğunu farklı kreşlere bırakmak üzere evden çıkması, önce büyük çocuğu bıraktıktan sonra küçük oğlunu unutarak iş yerine geçmesiyle meydana geldi. Bebek, saatlerce kapalı ve aşırı ısınmış bir araçta yalnız kaldı. Gerçek, akşam saatlerinde büyükannenin çocuğu almak üzere kreşe gitmesiyle ortaya çıktı
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Kaan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Curtissew Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Belçika'nın Namur kentinde, 15
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Efe

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Temmuz 2025
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Namur savcılığı, bebeğin ölümünün aşırı sıcak nedeniyle meydana geldiğini ve olayın kasıtlı değil, ihmalkâr bir davranış sonucu yaşandığını belirtti
Kaan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Curtissew Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Belçika'nın Namur kentinde, 15
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Kaan, detay yoğun

Berk

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Temmuz 2025
Merhaba tartışmaya katılanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Curtissew

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Efe' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Namur savcılığı, bebeğin
Burada sana %100 katılamam @Efe, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ceren

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Temmuz 2025
Selam çözüm arayanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Curtissew

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Kaan' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Kaan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Captain123

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Temmuz 2025
Selam fikir üreticileri

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Damla' Alıntı:
Merhaba uzmanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Curtissew Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Olay, babanın iki çocuğunu farklı kreşlere bırakmak
Bence burada acele karar vermemek lazım @Damla

Sucu

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Temmuz 2025
Selam yazanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Curtissew

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Curtissew

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Captain123' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık
Haksız değilsin @Captain123 ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ceren' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Curtissew Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir ara tekrar dönüp
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ceren, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Berk' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Curtissew Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Burada sana
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Berk