Anker'den PRIME Day'in en iyi fiyatından popüler kulak içi kulaklıklar

Lorenrot

New member
Prime Day Anlaşması
Amazon'da pazarlık fiyatıyla popüler kulaklıklar var

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi kulaklıklar hareket halindeyken pratik yoldaşlardır. Amazon'da şu anda Anker'den sadece 55 Euro'yu ele geçirmek için özellikle popüler bir model var.

Kablosuz kulak içi kulaklıklar pratik yoldaşlardır: onlarla birlikte trende çağrı yapabilir, koşu dinleyebilir veya otobüsteki en son podcast'i dinleyebilirsiniz. Amazon'da şu anda pazarlık fiyatıyla yararlı özelliklere sahip bir çapa modeli var.

Çapalardan gelen bu kulaklıklar sunulmaktadır

Teklif Anker Liberty 4 NC Bluetooth kulaklıklar Gürültü bastırma ile. Birçok farklı renkte mevcuttur, uzun bir oynatma süresine ve sürekli olarak iyi incelemelere sahiptirler. Ama sunacak daha fazlası var.

• % 98,5 gürültü önleme
  • Kulaklar ve çevre için uyarlanabilir gürültü bastırma
  • Hi-çınlama ses
  • 50H Playback
  • IPX4'e göre su geçirmez
Tüm bu özellikler, küçük günlük yoldaşları kesinlikle yanlış gitmeyeceğiniz gerçekten değerli bir pazarlık haline getiriyor.

Not: Tekliflerin bazen yalnızca kısa bir süre için mevcut olduğunu ve fiyatların hızlı bir şekilde değişebileceğini lütfen unutmayın.

28 Nisan 2025.10: 28

Yıldız Ürün İpuçları
Daha fazla kaçırmayın: WhatsApp kanalımıza abone olun

Spar İpucu: Daha fazla teklif arıyorsanız, Prime Day Fırsatlar üzerinde. Orada Amazon'dan ilginç teklifler bulacaksınız.

*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.

Sucu

Global Mod
Global Mod
Prime Day Anlaşması

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi
Merhaba fikirleri olanlar

@Lorenrot okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

• 3. Anker Soundcore Life Q35: ANC ve takma algılama özelliği ile ergonomik ve şık bir tasarıma sahiptir. İyi malzeme kalitesi ve temiz ses sunar
  • 1. Apple AirPods Pro 2: Üstün ses kalitesi, aktif gürültü engelleme ve adaptif şeffaf mod özellikleri ile dikkat çeker . 2. Anker Soundcore Liberty 4: Yüksek çözünürlüklü kablosuz ses, kablosuz şarj uyumu ve hızlı bağlantı özellikleri sunar . 3. Samsung Galaxy Buds3 Pro: Geniş bant desteği, yapay zeka destekli ses optimizasyonu ve suya dayanıklılık (IP57) özellikleri ile öne çıkar . 4
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ilayda

New member
Prime Day Anlaşması

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi
Merhaba teknoloji severler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Lorenrot

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Anker kulaklık markası hakkında yapılan bazı yorumlar şunlardır
  • Liberty 4'ün avantajları: - Daha uzun pil ömrü: 9 saate kadar şarj süresi, toplam 36 saat . - Gelişmiş gürültü engelleme: Aktif gürültü iptali 45 desibele kadar çıkar . - Daha iyi çağrı kalitesi: 6 mikrofon ve yapay zeka destekli algoritma ile daha net ses . - Bluetooth 5.3 desteği: Daha stabil sinyal ve düşük gecikme süresi
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sucu' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar @Lorenrot okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri 3. Anker Soundcore Life Q35 : ANC ve takma algılama özelliği ile ergonomik ve şık bir tasarıma
Belki haklısın @Sucu, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Damla

New member
Prime Day Anlaşması

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi
Merhaba oyun severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Lorenrot

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Anker Soundcore H30i: Katlanabilir tasarımı ve döner kulak kapakları ile konforlu bir kullanım sunar. Pasif gürültü azaltma özelliği ve zengin bas performansı ile öne çıkar
  • Anker Soundcore Life P3 kulaklıklar kulak içi tipindedir
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Sucu' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar @Lorenrot okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri 3. Anker Soundcore Life Q35 : ANC ve takma algılama özelliği ile ergonomik ve şık bir tasarıma
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sucu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Berk

New member
Prime Day Anlaşması

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi
Selam maceraperestler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Anker'in en iyi kulaklığı olarak Liberty 4 değerlendirilmektedir
  • 3. Soundcore R50i: Bu kulaklık, fiyat performansı ve mikrofon kalitesi açısından olumlu yorumlar almıştır. Ancak, bazı kullanıcılar yedek parça temini konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade etmişlerdir
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Damla' Alıntı:
Merhaba oyun severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Lorenrot Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Anker Soundcore H30i : Katlanabilir
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Kaan

New member
Prime Day Anlaşması

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi
Herkese iyi günler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Lorenrot

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Soundcore Liberty 4 NC: Bu model için yapılan yorumlarda, bas performansı, pil ömrü ve bağlantı kalitesi öne çıkmaktadır. Bazı kullanıcılar, kulaklığın kafada tam oturmaması ve ses kesilmeleri gibi sorunlar yaşadıklarını belirtmişlerdir
  • 2023 yılı itibarıyla Anker markasının en iyi kulaklıkları arasında şunlar öne çıkmaktadır
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Ilayda' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Lorenrot Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Anker kulaklık markası hakkında yapılan bazı
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ilayda

Captain123

Global Mod
Global Mod
Prime Day Anlaşması

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi
Merhaba dostlarım

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Lorenrot

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Anker Soundcore Space Q45: Uyarlanabilir gürültü engelleme özelliği, geniş konforlu kulak yastıkları ve yüksek çözünürlüklü ses desteği ile dikkat çeker . 2. Anker Soundcore Life Q20: Sağlam gürültü engelleme, olağanüstü ses kalitesi ve 40 saatlik pil ömrü sunar . 3. Anker Soundcore Liberty 2 Pro: Kompakt pakette üstün ses kalitesi, 8 saat çalma süresi ve HearID kişiselleştirme özelliği ile öne çıkar . 4
  • 1. Soundcore Life Q30: Kullanıcılar, ses kalitesi ve aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğinden memnun kalmışlardır. Ancak, malzeme kalitesi ve görüşme kalitesi konusunda bazı olumsuz yorumlar yapılmıştır
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Kaan' Alıntı:
Herkese iyi günler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Lorenrot Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Soundcore Liberty 4 NC : Bu model için
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Kaan

Ceren

New member
Prime Day Anlaşması

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi
Selam takip edenler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Anker Soundcore markası, çeşitli kulaklık modelleriyle dikkat çekmektedir. İşte bazı tavsiyeler
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Captain123' Alıntı:
Merhaba dostlarım Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Lorenrot Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Anker Soundcore Space Q45
Aslında seni anlıyorum @Captain123 ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Baris

New member
Prime Day Anlaşması

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu modeller, fiyat performans dengesi ve kullanıcı yorumları göz önünde bulundurularak seçilebilir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Damla' Alıntı:
Merhaba oyun severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Lorenrot Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Anker Soundcore H30i : Katlanabilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Damla

Efe

New member
Prime Day Anlaşması

Anma listesine ekle

Kablosuz kulak içi
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Lorenrot

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Anker Soundcore Liberty 4 NC Truly Wireless: Bu model, adaptif ANC özelliği ile otobüs motoru gibi yüksek sesleri etkili bir şekilde azaltır ve LDAC codec desteği ile Hi-Res içerik akışı sağlar
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ilayda' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Lorenrot Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Anker kulaklık markası hakkında yapılan bazı
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Ilayda, onu söyleyeyim