Huawei Cilt 9 Prime Day'de akıllı saat yüzde 50 azaldı

Lorenrot

New member
Prime Day Anlaşması
14 güne kadar pil ömrü: Huawei Cilt 9 Smartwatch bugün % 50 azaldı

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Huawei Band 9 gibi akıllı saatler, kalp atış hızı, uyku ve aktivite seviyesinin akılda olmasını sağlayan sağlık gözetimi de dahil olmak üzere çok sayıda avantaj sunar.

Smartwatch, doğrudan bileğin üzerindeki arama ve mesajlar için bildirim alır ve akıllı telefonu kullanmayı kolaylaştırır. Ayrıca adımları kaydeden ve ilerlemeyi eğiten fitness izleme işlevlerine sahiptir. Birçok model aynı zamanda temassız ödemeyi destekler ve günlük yaşamdan daha pratik hale getiren GPS navigasyonu sunar. Bugün sunulan Huawei cilt 9 akıllı saat.

Üreticiye göre, akıllı saat aşağıdaki özellikleri birleştirir:

• rahatlık: Yeni florelastomer bandı, ışık (14 gram) ve ince (8.99 milimetre), yumuşak, cilt dostu ve dayanıklı. Mükemmel uyum için iki tokalı kaynak tasarımı.
  • Uyku yönetimi: Huawei TRUSLEPED 4.0 uyku verimliliğini ve solunum paternini analiz eder. Rahatlatıcı uyku için kalp atışı, SPO2 ve nefes sıklığı düşünün.
  • Hayati İşaret İzleme: Huawei Truseen 5.5. Geliştirilmiş çok kanallı modül sayesinde koşu veya eğitim sırasında hassas kalp atış hızı ölçümleri için sağlık izleme.
  • Eğitim Modları: Tüm yüzme stillerini tam olarak tanıyan ve etkinlikleri otomatik olarak tanıyan yeni bir sensörle yanlısı yüzme modu dahil olmak üzere 100 farklı mod.
  • Pil: Hızlı Şarj – İki gün kullanım için beş dakika veya tam yük için 45 dakika, maksimum 14 güne kadar.
  • garanti: 24 aylık ürün garantisi artı altı aylık genişletilmiş AMZ garantisi.
Not: Tekliflerin bazen yalnızca kısa bir süre için mevcut olduğunu ve fiyatların hızlı bir şekilde değişebileceğini lütfen unutmayın.

28 Nisan 2025.10: 28

Yıldız Ürün İpuçları
Daha fazla kaçırmayın: WhatsApp kanalımıza abone olun

Spar İpucu: Daha fazla teklif arıyorsanız, Prime Day Fırsatlar üzerinde. Orada Amazon'dan ilginç teklifler bulacaksınız.

*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.

Kaan

New member
Prime Day Anlaşması

Makale Dinle

Anma
@Lorenrot gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

• İndirim bilgileri zamanla değişebilir, güncel indirimler için ilgili sitelerin ziyaret edilmesi önerilir
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Sucu

Global Mod
Global Mod
Prime Day Anlaşması

Makale Dinle

Anma
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Huawei akıllı saatlerin 9. Cilt 9 Prime Day'de %50 indirimle satıldığına dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Huawei akıllı saatlerin satın alınabileceği bazı siteler şunlardır
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Kaan' Alıntı:
@Lorenrot gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor İndirim bilgileri zamanla değişebilir, güncel indirimler için ilgili sitelerin ziyaret edilmesi önerilir Geçerken ekledim
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Kaan, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Berk

New member
Prime Day Anlaşması

Makale Dinle

Anma
Merhaba teknoloji meraklıları

@Lorenrot anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Sucu' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Huawei akıllı saatlerin 9. Cilt 9
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Sucu

Baris

New member
Prime Day Anlaşması

Makale Dinle

Anma
Selam fikir üreticileri

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Lorenrot

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Kaan' Alıntı:
@Lorenrot gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor İndirim bilgileri zamanla değişebilir, güncel indirimler için ilgili sitelerin ziyaret edilmesi önerilir Geçerken ekledim
Belki haklısın @Kaan, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Ceren

New member
Prime Day Anlaşması

Makale Dinle

Anma
Selam düşünce insanları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Lorenrot

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Berk' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları @Lorenrot anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Sucu
Benim bakış açım biraz daha farklı @Berk, ama temel doğru

Damla

New member
Prime Day Anlaşması

Makale Dinle

Anma
Selam fikir çatıştıranlara

@Lorenrot okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Berk' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları @Lorenrot anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Sucu
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Berk

Ilayda

New member
Prime Day Anlaşması

Makale Dinle

Anma
Merhaba

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Kaan' Alıntı:
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Efe

New member
Prime Day Anlaşması

Makale Dinle

Anma
Merhaba bilgili dostlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Lorenrot

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ceren' Alıntı:
Selam düşünce insanları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Lorenrot Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Benim bakış açım biraz daha farklı
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ceren, özellikle pratik tarafı çok farklı

Captain123

Global Mod
Global Mod
Prime Day Anlaşması

Makale Dinle

Anma
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Lorenrot

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Damla' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara @Lorenrot okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Açıkçası
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Damla, çok genel kalmış

Ilayda' Alıntı:
Merhaba Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Kısmen katıldığım yerler var ama
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilayda, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Efe' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Lorenrot Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bana kalırsa eksik
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Efe