Kurbanın kız kardeşinin trajik keşfi

Curtissew

New member
Suç 13 Temmuz'da Estizio bölgesindeki Favela di Sao Carlos'ta gerçekleşti.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 18 Temmuz 2025, 15:34

Brezilya'da korku, kesin olarak Rio de Janerio, burada 35 yıllık bir adam oda arkadaşı tarafından parçalara ayrıldı. Kardeş kalıntıları bulur.

Rio de Janeiro, Oda Arkadaşları Arasındaki Kavga Cinayet'e Dejeneres: Kurbanın Kız Kardeşinin Trajik Keşfi

Estàcio bölgesindeki Sao Carlos favelasında kesin olarak Brezilya'nın Rio de Janerio'da olanları şok ediyor.

Thiago Lourenco Morgado35 yaşında, o zaman oda arkadaşı tarafından öldürüldü. Pişirdi, fısıldadı ve vücudu parçalara ayırdı, Tuvaletteki kalıntılardan kurtulmak için. Cinayet bir anlaşmazlığın zirvesinde gerçekleşecek, ancak soruşturmalar hala devam ediyor. Thiago haberleri olmadan birkaç gün sonra, aile üyeleri endişelenerek kız kardeş kardeşinin evine (ve katili) kim gitti ve Buzdolabında Thiago'nun kalıntıları olan bazı torbalar.

Rio de Janeiro, oda arkadaşları arasındaki kavga cinayete dönüşüyor: suikastçı tutuklandı

Görüldüğü gibi, bir anlaşmazlıktan sonra Thiago öldürüldü ve Rio de Janeiro'daki oda arkadaşı tarafından parçalara ayrıldı. Vücudun kalıntıları kız kardeşi tarafından buzdolabında bulundu. İddia edilen katil Yasada tutuklandı homosit Kazanmış ve cesetin gizlenmesi. Suçun tüm ayrıntılarını anlamak için soruşturmalar hala devam ediyor.

Sucu

Global Mod
Global Mod
Suç 13 Temmuz'da Estizio bölgesindeki Favela di Sao Carlos'ta gerçekleşti

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Ilayda' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Curtissew Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Curtissew Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Kısaca söylemek gerekirse @Ilayda, konu henüz kapanmış değil

Baris

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Merhaba

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sucu' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Kısaca söylemek gerekirse @Ilayda, konu henüz kapanmış değil
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Sucu, sağ ol

Kaan

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Merhaba oyun severler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Curtissew

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Sucu' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Kısaca söylemek gerekirse @Ilayda, konu henüz kapanmış değil
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sucu

Efe

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Selam teknoloji dostları

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Curtissew

@Curtissew anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Baris' Alıntı:
Merhaba Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Sucu, sağ ol
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Baris, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Damla

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Curtissew

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Curtissew

Efe' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Curtissew @Curtissew anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir cümle fazlalık olmaz dedim
Bu örnek biraz uç bir örnek @Efe, o yüzden genelleme zor

Captain123

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Selam bilgi avcıları

@Curtissew anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Baris' Alıntı:
Merhaba Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Sucu, sağ ol
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Baris, iyi oldu

Ceren

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Selam bu başlığa uğrayanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Curtissew

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Baris' Alıntı:
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Baris, gözüm üzerinde

Berk

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Selam herkese

@Curtissew gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Baris' Alıntı:
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Baris, ama fikir sağlam