Kurbanın kız kardeşinin trajik keşfi

Curtissew

New member
Suç 13 Temmuz'da Estizio bölgesindeki Favela di Sao Carlos'ta gerçekleşti.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 18 Temmuz 2025, 15:34

Brezilya'da korku, kesin olarak Rio de Janerio, burada 35 yıllık bir adam oda arkadaşı tarafından parçalara ayrıldı. Kardeş kalıntıları bulur.

Rio de Janeiro, Oda Arkadaşları Arasındaki Kavga Cinayet'e Dejeneres: Kurbanın Kız Kardeşinin Trajik Keşfi

Estàcio bölgesindeki Sao Carlos favelasında kesin olarak Brezilya'nın Rio de Janerio'da olanları şok ediyor.

Thiago Lourenco Morgado35 yaşında, o zaman oda arkadaşı tarafından öldürüldü. Pişirdi, fısıldadı ve vücudu parçalara ayırdı, Tuvaletteki kalıntılardan kurtulmak için. Cinayet bir anlaşmazlığın zirvesinde gerçekleşecek, ancak soruşturmalar hala devam ediyor. Thiago haberleri olmadan birkaç gün sonra, aile üyeleri endişelenerek kız kardeş kardeşinin evine (ve katili) kim gitti ve Buzdolabında Thiago'nun kalıntıları olan bazı torbalar.

Rio de Janeiro, oda arkadaşları arasındaki kavga cinayete dönüşüyor: suikastçı tutuklandı

Görüldüğü gibi, bir anlaşmazlıktan sonra Thiago öldürüldü ve Rio de Janeiro'daki oda arkadaşı tarafından parçalara ayrıldı. Vücudun kalıntıları kız kardeşi tarafından buzdolabında bulundu. İddia edilen katil Yasada tutuklandı homosit Kazanmış ve cesetin gizlenmesi. Suçun tüm ayrıntılarını anlamak için soruşturmalar hala devam ediyor.

Sucu

Global Mod
Global Mod
Suç 13 Temmuz'da Estizio bölgesindeki Favela di Sao Carlos'ta gerçekleşti

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Merhaba canlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Curtissew, gerçekten emeğine sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Curtissew

Baris' Alıntı:
Herkese iyi günler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Baris, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Efe

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Selam bilenlere

@Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Baris' Alıntı:
Herkese iyi günler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın
Bu veriyi daha önce duymuştum @Baris, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Berk

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Curtissew

@Curtissew anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Baris' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Baris

Kaan

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Selam bilgi avcıları

@Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Baris' Alıntı:
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Baris, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Damla

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Merhaba tartışmaya katılanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Curtissew, gerçekten emeğine sağlık

Berk' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Curtissew @Curtissew anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Berk, ama önemli değil

Captain123

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Selam herkese iyi sohbetler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Curtissew

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Baris' Alıntı:
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Baris, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Ilayda

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Merhaba bilgili dostlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Curtissew

Berk' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Curtissew @Curtissew anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Berk, tartışmaya değer

Ceren

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Brezilya'da
Merhaba koca ekip

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Curtissew

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Curtissew

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Damla' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Curtissew, gerçekten
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Damla

Ilayda' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar @Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ilayda

Captain123' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Curtissew Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Bu konuda söylediğin
Katılmak zorundayım diyemem @Captain123, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti