Prens Harald kalp krizinden öldü

Curtissew

New member
Prens Harald von Hohenzollern, 63 yaşındaki Alman aristokrat, aniden elmas sektöründe çalıştığı Namibya'da öldü.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1 Temmuz 2025, 19:40

Alman kraliyet ailesi ani bir yastan etkilendi: Prens Harald İyi bilinen bir 63 yaşındaki aristokrat olan von Hohenzollern ölü Namibya'dayken. Avrupa'nın en eski hanedanlarından birinin oğlu olan Harald, spot ışığından uzak bir hayat seçmiş ve kendisini Afrika kıtasındaki elmas sektörüne adamıştı.

Ani ortadan kaybolması, ailede ve onu tanıyanlar arasında, başsağlığı ve şaşkınlık uyandırarak derin bir boşluk bırakıyor.

Kraliyet Ailesi İçin Ciddi Yas: Prens Harald öldü

Prens Harald von Hohenzollern, 63 yaşındaki Alman aristokrat, enfarktüs Çıkarma elmas sektörüyle uğraştığı Namibya'da.

Kaybolması, Avrupa'nın en eski gerçek ailelerinden birini derinden sarsıldı, Hohenzollern HouseKökleri 1061 yılına kadar uzanıyor. Bu asil soy, hem Almanya hem de Romanya'daki torunlara sahiptir ve sınırları geçen tarihi ve kültürel bir bağlantıyı teyit eder.

İçinde Eylül 2024Harald evli Josefa Memleketi Kollnburg'da; İkisi bir fuar sırasında iki yıl önce buluşmuştu. Müzik tutkusu ve kültürel etkinliklerin tanıtımı ile tanınan Josefa, “şarkıcı belediye başkanı” lakaplı ve o andan beri Harald'ın yanındaki Prenses unvanını aldı.

Kraliyet Ailesinde Yas: Prens Harald öldü, bir oğul için bekledi

Josefa, bekliyor Yaklaşık üç ayAcı verici haberleri sosyal medyada hareket eden bir haraçla duyurdu ve çift görüntülerin bir kolajını paylaştı. Şu anda Belediye Başkanı olarak yeniden seçim için koşmak Almanya'nın güney batısındaki bir şehir olan Leonberg'den, acılarıyla yüzleşmek için seçim kampanyasını geçici olarak askıya alacağını açıkladı.

“Sevgili Leonberg vatandaşları, bugün size ağır bir kalple yazıyorum. Sevgili kocam Harald / Hohenzollern, ani bir kalp ölümünden beklenmedik bir şekilde öldü. Bu kayıp beni derinden etkiliyor. Yosun ayrıntılı olarak zamana ihtiyacım var, Hoşçakal deyin ve henüz doğmamış olan çocuğumuz için hazır olun ”.

Kaan

New member
Prens Harald von Hohenzollern, 63 yaşındaki Alman aristokrat, aniden elmas sektöründe çalıştığı Namibya'da öldü

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1
Herkese iyi sabahlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• V. Harald (d. 21 Şubat 1937), 17 Ocak 1991'de babası Kral V. Olav'ın ölümü üzerine tahta çıkan Norveç kralı. Harald, Kral V. Olav ve İsveç Prensesi Märtha'nın üçüncü çocuğu ve tek oğluydu. tr.wikipedia.org Tüm sonuçlar
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Damla

New member
Prens Harald von Hohenzollern, 63 yaşındaki Alman aristokrat, aniden elmas sektöründe çalıştığı Namibya'da öldü

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Curtissew

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Kaan' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir V. Harald (d. 21 Şubat 1937), 17 Ocak 1991'de babası
Burada sana %100 katılamam @Kaan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Efe

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1
Selam yazılım camiası

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Kaan' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir V. Harald (d. 21 Şubat 1937), 17 Ocak 1991'de babası
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Kaan

Captain123

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1
Selam bilenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Curtissew

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Curtissew

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Efe' Alıntı:
Selam yazılım camiası Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Kaan
Katılmak zorundayım diyemem @Efe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Berk

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1
Selam oyun tutkunları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Curtissew

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Kaan' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Kaan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Baris

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1
Merhaba arkadaşlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Damla' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Curtissew Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Burada sana %100
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Damla

Sucu

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1
Selam forum ahalisi

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Efe' Alıntı:
Selam yazılım camiası Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Kaan
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Efe, ben böyle düşünmemiştim

Ceren

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1
Selam bu konuyu okuyanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Curtissew

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Kaan' Alıntı:
Benim bakış açım biraz daha farklı @Kaan, ama temel doğru

Ilayda

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1
Selamlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Curtissew, gerçekten emeğine sağlık

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Ceren' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Curtissew Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Benim bakış
Bu bakış açını anlıyorum @Ceren, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Baris' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Burada biraz abartı
Bu konuda daha açık konuşacağım @Baris, ben tamamen farklı düşünüyorum

Sucu' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür İlginç bir ayrıntı
Fikir güzel ama eksik kalmış @Sucu, birkaç örnek daha iyi olurdu