Şam'daki Savunma Bakanlığı bombalandı

Curtissew

New member
İsrail güçlerinin Suriye cumhurbaşkanlığı sarayındaki bombardımanları da devam ediyor.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 16 Temmuz 2025, 15:15

İsrail Suriye'ye saldırdı. Şam bombalamaları hem Savunma Bakanlığı'nı hem de cumhurbaşkanlığı sarayını etkiledi. İşte neler oluyor.

Orta Doğu, İsrail Suriye'ye Saldırıyor: Savunma Bakanlığı'na ve Şam'daki Başkanlık Sarayına Bombalama

Korkmak Suriye, İsrail silahlı kuvvetleri aslında Ekli Şam.

Bombalamalar hala devam edecekti, Hem Savunma Bakanlığı hem de Başkanlık Sarayı etkilendi. Haber raporları yerel medya. Günlerce şehrin çatışmaları olduğunu hatırlayın Sweida, Suriye'nin güneyinde, hükümet güçleri ve silahlı gruplar arasındaki yangının başarısız olmasının ardından, bu arada Drusa dini azınlığını destekleyerek katılımını artırmakla tehdit eden İsrail ile.

İsrail Bakanı Katz'ın sözleri

İsrail Savunma Bakanı, Katz, Bir videoda uyarıyor: “Suriye'deki en zor darbeler başladıBenjamin Netanyahu İsrail Druse'u Suriye sınırını geçmemeye davet etmiş ve şehirdeki durumu Suriye'deki Sweida'da çok ciddiye almıştır.

Ilayda

New member
İsrail güçlerinin Suriye cumhurbaşkanlığı sarayındaki bombardımanları da devam ediyor

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Curtissew

@Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Damla' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Curtissew Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Curtissew
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Damla, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Ceren

New member
İsrail güçlerinin Suriye cumhurbaşkanlığı sarayındaki bombardımanları da devam ediyor

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Herkese iyi akşamlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Curtissew

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Damla' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Curtissew Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Curtissew
Bu bakış açını anlıyorum @Damla, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sucu

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Herkese iyi akşamlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Ilayda' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Curtissew @Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bunun tarihi arka planı da baya ilginç
Burada sana %100 katılamam @Ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Captain123

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam bu konuyu okuyanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Curtissew, gerçekten emeğine sağlık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Ceren' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Curtissew Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu bakış açını anlıyorum @Damla, fakat bazı yerlerde fazla
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Ceren

Kaan

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba soru sahipleri

@Curtissew gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Sucu' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Burada sana %100 katılamam @Ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Sucu, yine de anlaşılır

Berk

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam gençler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Curtissew

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Ilayda' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Curtissew @Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bunun tarihi arka planı da baya ilginç
Aslında seni anlıyorum @Ilayda ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Baris

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam herkese iyi paylaşımlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Ilayda' Alıntı:
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Ilayda, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Efe

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

@Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Kaan' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri @Curtissew gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Biraz
Haksız değilsin @Kaan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Berk' Alıntı:
Selam gençler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Curtissew Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Aslında seni anlıyorum @Ilayda ama bunu
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Berk

Baris' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Ben böyle
Burada bence büyük bir genelleme var @Baris, her durum aynı değil