Şam'daki Savunma Bakanlığı bombalandı

Curtissew

New member
İsrail güçlerinin Suriye cumhurbaşkanlığı sarayındaki bombardımanları da devam ediyor.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 16 Temmuz 2025, 15:15

İsrail Suriye'ye saldırdı. Şam bombalamaları hem Savunma Bakanlığı'nı hem de cumhurbaşkanlığı sarayını etkiledi. İşte neler oluyor.

Orta Doğu, İsrail Suriye'ye Saldırıyor: Savunma Bakanlığı'na ve Şam'daki Başkanlık Sarayına Bombalama

Korkmak Suriye, İsrail silahlı kuvvetleri aslında Ekli Şam.

Bombalamalar hala devam edecekti, Hem Savunma Bakanlığı hem de Başkanlık Sarayı etkilendi. Haber raporları yerel medya. Günlerce şehrin çatışmaları olduğunu hatırlayın Sweida, Suriye'nin güneyinde, hükümet güçleri ve silahlı gruplar arasındaki yangının başarısız olmasının ardından, bu arada Drusa dini azınlığını destekleyerek katılımını artırmakla tehdit eden İsrail ile.

İsrail Bakanı Katz'ın sözleri

İsrail Savunma Bakanı, Katz, Bir videoda uyarıyor: “Suriye'deki en zor darbeler başladıBenjamin Netanyahu İsrail Druse'u Suriye sınırını geçmemeye davet etmiş ve şehirdeki durumu Suriye'deki Sweida'da çok ciddiye almıştır.

Ceren

New member
İsrail güçlerinin Suriye cumhurbaşkanlığı sarayındaki bombardımanları da devam ediyor

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam meraklılara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Curtissew

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ilayda' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Curtissew Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ilayda

Captain123

Global Mod
Global Mod
İsrail güçlerinin Suriye cumhurbaşkanlığı sarayındaki bombardımanları da devam ediyor

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam iyi insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Curtissew

@Curtissew, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ilayda' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Curtissew Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ilayda

Damla

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam yeni başlayanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Curtissew

@Curtissew, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Captain123' Alıntı:
Selam iyi insanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Curtissew @Curtissew, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Bu veriyi daha önce duymuştum @Captain123, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Baris

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba fikirleri olanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Curtissew

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Ilayda' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Berk

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Curtissew

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Captain123' Alıntı:
Selam iyi insanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Curtissew @Curtissew, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Captain123

Kaan

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Curtissew, gerçekten emeğine sağlık

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Ceren' Alıntı:
Selam meraklılara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Curtissew Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ceren

Efe

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam bu başlığa uğrayanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Kaan' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Curtissew, gerçekten emeğine sağlık Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Bu
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Kaan

Sucu

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam meraklılara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Curtissew

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Ilayda' Alıntı:
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Ilayda