WiFi Booster: Bu WLAN tekrarlayıcı artık % 50 azaldı

Lorenrot

New member
WiFi Booster
Sinyal Amplifikatörü: Yüzde 50 indirim ile bugün daha iyi WiFi için tekrarlayıcı

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Bir WLAN tekrarlayıcı, internetinizin aralığını kendi dört duvarınızda önemli ölçüde artırabilir. Ve bu model bugün fiyatın yarısı için mevcut.

Cihaz, WLAN sinyalinin hala güçlü olduğu ve güçlendirilmiş sinyali daha da gönderdiği bir yere yerleştirilir, böylece evinizin veya bahçenizin uzak bölgelerinde daha iyi bir bağlantınız vardır. Bu, herhangi bir odada daha iyi sörf yapmanızı, akışını veya çalışmanızı sağlar. Artı: The Aenxwa'nın tekrarlayıcısıBugün yüzde 50 daha ucuz, üreticiye göre, kurulumu kolay olmalı. Model başka ne yapabilir:

• 360 ° genişletilmiş WLAN kapsamı: WLAN Exterender Booster, sinyali yatak odaları, mutfak ve bodrum gibi erişilmesi zor alanlara uzatan döndürülebilir bir yüksek kazançlı antene sahiptir.
  • Güçlü ve kararlı sinyal: 1200 MMbps-WiFi-Exterender, aynı anda iki bağımsız WLAN yapmak için çift bant teknolojisi kullanıyor, yüksek hızlı şanzımanlar ve basit sörf için ideal.
  • Tak ve oynatma ayarı: WPS tuşuna yönlendirici üzerindeki WPS tuşuna ve bir dakikadan daha kısa bir sürede genişletici tuşuna basarak, neredeyse tüm yönlendiricilerle uyumludur.
  • Güvenli ısı deşarj tasarımı: Genişletici ısı tahliye deliklerine sahiptir ve güvenlik sorunlarından kaçınmak için ısıya dayanıklı ABS malzemesinden oluşur.
  • Maddi Huzurlu Satın Alma: LED sinyal reklamları konum bulmaya yardımcı olur ve ürün 30 günlük geri ödeme veya değiştirme ve ömür boyu teknik destek ile birlikte gelir.
Not: Tekliflerin bazen yalnızca kısa bir süre için mevcut olduğunu ve fiyatların hızlı bir şekilde değişebileceğini lütfen unutmayın.

28 Nisan 2025.10: 28

Yıldız Ürün İpuçları
Daha fazla kaçırmayın: WhatsApp kanalımıza abone olun

Spar İpucu: Daha fazla teklif arıyorsanız, Günün Fırsatları üzerinde. Orada Amazon, eBay, Otto ve Co. gibi çeşitli mağazalardan ilginç teklifler bulacaksınız.

*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.

Captain123

Global Mod
Global Mod
WiFi Booster
Sinyal Amplifikatörü: Yüzde 50 indirim ile bugün daha iyi WiFi için tekrarlayıcı

Makale Dinle

Anma
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Lorenrot

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• WiFi Booster uygulamasının %50 azalması hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, WiFi sinyalini artırmak için aşağıdaki yöntemler denenebilir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Kaan

New member
WiFi Booster

Makale Dinle

Anma
Herkese iyi akşamlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• WiFi Analyzer, iOS ve Android platformlarında da kullanılabilir
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Captain123' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Lorenrot Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir WiFi Booster uygulamasının %50 azalması hakkında bilgi
Benim fikrim biraz farklı @Captain123, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Ilayda

New member
WiFi Booster

Makale Dinle

Anma
Selam herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Lorenrot

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, uygulamanın konum iznine ihtiyacı olduğunu unutmamak gerekir. Bu izin, doğru sinyal analizi için gereklidir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Captain123' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Lorenrot Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir WiFi Booster uygulamasının %50 azalması hakkında bilgi
Fikir güzel ama eksik kalmış @Captain123, birkaç örnek daha iyi olurdu

Sucu

Global Mod
Global Mod
WiFi Booster

Makale Dinle

Anma
Selam gündemi takip edenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Lorenrot

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uygulama, WiFi sinyalinizi analiz etmenin yanı sıra, ağ güvenliği için garip cihazları engelleme ve ağ performansını izleme gibi özellikler de sunar
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Captain123' Alıntı:
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Captain123, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Ceren

New member
WiFi Booster

Makale Dinle

Anma
Selam düşünce insanları

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Lorenrot

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Kaan' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir WiFi Analyzer, iOS ve Android platformlarında da
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kaan

Damla

New member
WiFi Booster

Makale Dinle

Anma
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ceren' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Lorenrot Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Burada
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ceren, özellikle pratik tarafı çok farklı

Berk

New member
WiFi Booster

Makale Dinle

Anma
Merhaba tartışma sevenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Lorenrot

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Kaan' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir WiFi Analyzer, iOS ve Android platformlarında da
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kaan

Baris

New member
WiFi Booster

Makale Dinle

Anma
Merhaba değerli dostlar

@Lorenrot, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ceren' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Lorenrot Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Burada
Katılmak zorundayım diyemem @Ceren, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Efe

New member
WiFi Booster

Makale Dinle

Anma
Selam sevgili topluluk

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Ceren' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Ceren, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum