Yaşam ve ölüm arasındaki mücadele

Curtissew

New member
Corfu'daki tatil evinin balkonundan düştü. 17 yıllık, acilen hastaneye taşındı: soruşturmalar devam ediyor.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15 Temmuz 2025, 08:19

Trajediye dönüşen bir tatil. İtalyan bir çocuk 17 yaşında Bir otelin balkonundan düştü KorfuYunanistan'da. Koşulları çok ciddidir: Şu anda yaşam ve ölüm arasında yoğun bakım ve mücadele konusunda hastaneye kaldırılıyor.

Corfu, 17 yaşında balkondan düşüyor: devam eden soruşturmalar

Olumlu hatırlamak için bir deneyim olması gerekiyordu, ama bir dramaya dönüştü.

17 yaşında bir çocuk, Paduan ÖğrenciVe çökelti 10 Perşembe ile 11 Temmuz Cuma arasındaki gece ikinci kat Bir grup arkadaşla birlikte olduğu Yunan Corfu adasında bir tatil evi. Son tatil akşam olması gereken şey bir kabusa dönüştü.

Yedi erkek grubu, okul yılının sonunu eğlenceli bir tatille kutlamaya karar vermişti.

İlk yeniden yapılanmalara göre, genç adam kaldıkları yapının bir penceresinden veya balkonundan düşecekti. Yunan yetkilileri soruşturma rezervini sürdürüyor: şu anda Hiçbir parça hariç tutulmazGönüllü jestten trajik bir kazaya.

Corfu, 17 yaşında balkondan düşüyor: yaşam ve ölüm arasındaki mücadele

Çocuk, arkadaşları tarafından uyarılan yerel sağlık çalışanları tarafından kurtarıldı. Yerinde stabilize edildi, daha sonra acilen Corfu Hastanesine transfer edildi ve şu anda çok ciddi koşullarda hastaneye yatırıldı.

Prognoz ayrılmış ve önümüzdeki birkaç saat ilerlemeyi değerlendirmek için belirleyici olacaktır. Geceleri uyaran ebeveynler hemen Yunanistan'a uçtu. Şimdi tanıdık, arkadaşlar ve tüm topluluk olumlu bir sonuç ve eve dönme umuduyla beklemeyi sıkılıyor.

Berk

New member
Corfu'daki tatil evinin balkonundan düştü. 17 yıllık, acilen hastaneye taşındı: soruşturmalar devam ediyor

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Herkese iyi günler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Curtissew

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yaşam ve ölüm arasındaki mücadele farklı bağlamlarda ele alınabilir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Sucu

Global Mod
Global Mod
Corfu'daki tatil evinin balkonundan düştü. 17 yıllık, acilen hastaneye taşındı: soruşturmalar devam ediyor

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Curtissew

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Curtissew

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Berk' Alıntı:
Herkese iyi günler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Curtissew Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yaşam ve ölüm arasındaki mücadele farklı bağlamlarda ele
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Berk, onu söyleyeyim

Ilayda

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Selam sevgili forum

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Curtissew

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Berk' Alıntı:
Herkese iyi günler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Curtissew Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yaşam ve ölüm arasındaki mücadele farklı bağlamlarda ele
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Berk

Damla

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Curtissew

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Curtissew

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Sucu' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Curtissew Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Curtissew Bu defa kısa tuttum, uzatınca
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sucu

Baris

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Merhaba bilgili dostlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Berk' Alıntı:
Aslında seni anlıyorum @Berk ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Ceren

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Selam yazanlara

@Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Berk' Alıntı:
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Berk, ama destekleyici veri göremedim

Efe

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Merhaba teknoloji meraklıları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Curtissew

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Berk' Alıntı:
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Berk

Captain123

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Efe' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Curtissew Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Berk
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Efe, o zaman daha ikna edici olurdu

Kaan

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Curtissew

@Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Ceren' Alıntı:
Selam yazanlara @Curtissew okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Oldukça iddialı
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Ceren, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Captain123' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir cümle fazlalık
Burada sana %100 katılamam @Captain123, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Efe' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Curtissew Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Efe