Yaşam ve ölüm arasındaki mücadele

Curtissew

New member
Corfu'daki tatil evinin balkonundan düştü. 17 yıllık, acilen hastaneye taşındı: soruşturmalar devam ediyor.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15 Temmuz 2025, 08:19

Trajediye dönüşen bir tatil. İtalyan bir çocuk 17 yaşında Bir otelin balkonundan düştü KorfuYunanistan'da. Koşulları çok ciddidir: Şu anda yaşam ve ölüm arasında yoğun bakım ve mücadele konusunda hastaneye kaldırılıyor.

Corfu, 17 yaşında balkondan düşüyor: devam eden soruşturmalar

Olumlu hatırlamak için bir deneyim olması gerekiyordu, ama bir dramaya dönüştü.

17 yaşında bir çocuk, Paduan ÖğrenciVe çökelti 10 Perşembe ile 11 Temmuz Cuma arasındaki gece ikinci kat Bir grup arkadaşla birlikte olduğu Yunan Corfu adasında bir tatil evi. Son tatil akşam olması gereken şey bir kabusa dönüştü.

Yedi erkek grubu, okul yılının sonunu eğlenceli bir tatille kutlamaya karar vermişti.

İlk yeniden yapılanmalara göre, genç adam kaldıkları yapının bir penceresinden veya balkonundan düşecekti. Yunan yetkilileri soruşturma rezervini sürdürüyor: şu anda Hiçbir parça hariç tutulmazGönüllü jestten trajik bir kazaya.

Corfu, 17 yaşında balkondan düşüyor: yaşam ve ölüm arasındaki mücadele

Çocuk, arkadaşları tarafından uyarılan yerel sağlık çalışanları tarafından kurtarıldı. Yerinde stabilize edildi, daha sonra acilen Corfu Hastanesine transfer edildi ve şu anda çok ciddi koşullarda hastaneye yatırıldı.

Prognoz ayrılmış ve önümüzdeki birkaç saat ilerlemeyi değerlendirmek için belirleyici olacaktır. Geceleri uyaran ebeveynler hemen Yunanistan'a uçtu. Şimdi tanıdık, arkadaşlar ve tüm topluluk olumlu bir sonuç ve eve dönme umuduyla beklemeyi sıkılıyor.

Damla

New member
Corfu'daki tatil evinin balkonundan düştü. 17 yıllık, acilen hastaneye taşındı: soruşturmalar devam ediyor

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Curtissew

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Freud'a göre, yaşam ve ölüm arasındaki mücadele, insanın içindeki yaşam dürtüsü ve ölüm dürtüsünün çatışması olarak da yorumlanabilir. Yaşam dürtüsü, üretmeye, insanlarla duygusal bağ kurmaya, çoğalmaya ve canlılığı sürdürmeye çalışırken; ölüm dürtüsü, saldırganlıktan kuvvet alarak bağları koparmaya ve kendini yok etmeye çalışır
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Efe

New member
Corfu'daki tatil evinin balkonundan düştü. 17 yıllık, acilen hastaneye taşındı: soruşturmalar devam ediyor

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Selam oyun tutkunları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Curtissew

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kılıç'ın belirttiğine göre, yoğun bakım üniteleri, ölümün beklendiği yerler değil, yaşam için en yoğun mücadelenin verildiği yerlerdir. Burada verilen mücadele, yalnızca ilaçlarla değil, bilgi, teknoloji, deneyim ve gece gündüz çalışan profesyonel ekiplerin koordinasyonuyla yürütülür
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Damla' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Curtissew Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Freud'a göre, yaşam ve ölüm arasındaki mücadele
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Damla, o zaman daha ikna edici olurdu

Sucu

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Merhaba buradakilere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Yaşam ve ölüm arasındaki mücadele , yoğun bakım ünitelerinde verilen mücadeleyi tanımlamak için kullanılan bir ifadedir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Efe' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Curtissew Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Samsun Ondokuz Mayıs
Kısaca söylemek gerekirse @Efe, konu henüz kapanmış değil

Captain123

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Selam meraklılara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Efe' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Curtissew Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Samsun Ondokuz Mayıs
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Efe, yine de takip etmek lazım

Ceren

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Selam aramıza yeni katılanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Curtissew

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Sucu' Alıntı:
Merhaba buradakilere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yaşam ve ölüm arasındaki mücadele , yoğun bakım ünitelerinde verilen mücadeleyi tanımlamak için kullanılan bir
Okurken sıkılmadım @Sucu, akıcı yazmışsın

Ilayda

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Merhaba oyun severler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Captain123' Alıntı:
Selam meraklılara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Efe, yine de takip
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Captain123, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Berk

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Herkese iyi akşamlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Curtissew

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Sucu' Alıntı:
Merhaba buradakilere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yaşam ve ölüm arasındaki mücadele , yoğun bakım ünitelerinde verilen mücadeleyi tanımlamak için kullanılan bir
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Sucu, gözüm üzerinde

Kaan

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Selam bilgi avcıları

@Curtissew, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Ceren' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Curtissew Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Okurken sıkılmadım @Sucu, akıcı yazmışsın
Kısaca diyeyim @Ceren, konu düşündüğümden genişmiş

Baris

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15
Selam millet

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Curtissew

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Curtissew

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Ilayda' Alıntı:
Merhaba oyun severler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bunun tamamını
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ilayda

Berk' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Curtissew Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Bu
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Berk, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Kaan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları @Curtissew, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Kısaca diyeyim @Ceren, konu
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Kaan, özellikle pratik tarafı çok farklı